Per Zeidler er centrum for en dokumentarudsendelse på Kanal 5 i aften.

Per Zeidler er centrum for en dokumentarudsendelse på Kanal 5 i aften. Øxenholt Foto

TV-dokumentar afslører: Per Zeidler arrangerer stadigvæk gangbangs

Den tidligere politiker, der har en dom for rufferi, bliver efterforsket for nye rufferiforhold

Af
Jeppe Rafn

Kanal 5 viser i aften en dokumentarudsendelse, hvor TV-kanalen vil afsløre, at den tidligere politiker Per Zeidler fortsat tjener penge på at arrangere såkaldte gangbangs med kvinder, der får penge for at have sex med flere mænd.

Per Zeidler blev for et halvt år siden kendt skyldig i rufferi ved sammen med en makker at have tjent 200.000 kroner ved at have afholdt 73 gangbangs. Det skete fra april 2016 til november 2017, mens Zeidler var byrådsmedlem i Syddjurs Kommune og formand for Familieudvalget. En stor del af sexorgierne blev afholdt i Vejle-området, hvor Zeidlers tidligere makker bor, og i lejligheder i Aarhus via Airbnb udlejning.

Kanal 5 skriver i programforomtalen, at man på baggrund af et anonymt tip har ladet en kvindelig journalist gå undercover for med skjult kamera at afsløre, at Zeidler under et nyt navn og på en ny adresse er fortsat med at tjene 'store beløb' ved at sælge unge kvinder til sex med mange mænd på samme tid.

Afskyeligt

Flere medier har i den seneste uges tid bragt klip fra aftenens dokumentarudsendelse, der afslører, at sexorgierne nu foregår i Per Zeidlers eget hjem i Hadsund, hvor han er flyttet til.

Der er blandt andet en optagelse fra hjemmet, hvor Per Zeidler taler om en sommerfest med gangbangs med flere kvinder, og en optagelse hvor han tager imod penge fra mænd, der skal til at deltage i et gangbang i hans soveværelse.

Kanal 5 har også talt med Ventres retsordfører Inger Støjberg, der kalder sexorgierne for 'afskyelige' og hæfter sig ved, at flere af kvinderne er meget unge.

Nægter sig skyldig

Da Per Zeidler i maj blev kendt skyldig i rufferi, fik han og makkeren en dom på et halvt års fængsel. Dommene blev gjort betingede, fordi de begge var ustraffede og med deres tilståelse havde hjulpet med at opklare sagen.

Ifølge Kanal 5 er Nordjyllands Politi ved at efterforske de nye anklager om rufferi mod Per Zeidler. Hvis han bliver tiltalt og kendt skyldig, risikerer han, at den betingede dom bliver gjort ubetinget, så han skal afsone seks måneders fængsel plus en eventuel ekstra straf for de nye forhold.

Per Zeidler siger til stiften.dk, at han rigtignok stadigvæk arrangerer gangbangs, men at han ikke længere tjener penge på det. Alle pengene, som mændene betaler for at deltage, går ifølge Zeidler til kvinderne.

Publiceret 30 October 2019 00:00