Retten i Aarhus. Arkivfoto

Retten i Aarhus. Arkivfoto

Dømt for blufærdighedskrænkelse: Mand kravlede ind i kvindes lejlighed og tog tøjet af

En 29-årig mand er ved Retten i Aarhus blevet idømt 10 måneders fængsel for flere blufærdighedskrænkelser i Aarhus

Af
Sofie Amalie Skovsager

I Retten i Aarhus er en 29-årig mand i dag dømt for at have blufærdighedskrænket tre kvinder i Aarhus-området. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

En nat i april i år kravlede en 29-årig mand ind af et åbent vindue til en stuelejlighed i Tranbjerg.

På sofaen lå en 20-årig kvinde og sov. Manden havde set hende gennem vinduet, og han forklarede, at han blev seksuelt ophidset, og derfor besluttede sig for at kravle ind for at spørge hende, om de skulle have samleje. Inde i lejligheden tog han alt tøjet af og rørte den sovende kvinde på ballerne.

Da kvinden vågnede, spurgte han hende, om hun ville have samleje og komplimenterede hendes bagdel. Kvinden afviste ham og bad ham om at tage tøj på og forlade stedet, hvilket han gjorde.

Kort efter blev han opdaget af en patrulje, da han gik rundt i området. Han blev genkendt ud fra signalementet og anholdt.

I retten var han tiltalt for at have forsøgt at tilsnige sig samleje med den 20-årige. Det nægtede han dog var tilfældet, og i retten blev han kun dømt for blufærdighedskrænkelse af kvinden.

Tidligere dømt for blufærdighedskrænkelse

Ud over krænkelsen i Tranbjerg blev den 29-årige også dømt for to blufærdighedskrænkelser i december 2017, hvor han blottede sig foran to forskellige kvinder på et stisystem i Brabrand.

Derudover er han dømt for at have stjålet tre pornoblade i en butik.

Anklager Anne Truelsen hæfter sig ved, at den 29-årige har flere domme bag sig af lignende art.

"Den 29-årige er også tidligere dømt for forskellige former for blufærdighedskrænkelser, men alligevel er han forsat med lignende kriminalitet. Det seneste tilfælde var særligt groft, idet han brød ind og krænkede kvinde i et privat hjem. Derfor er jeg tilfreds med, at han nu er blevet idømt en længere ubetinget fængselsstraf," siger anklageren.

Den 29-årige modtog dommen og er varetægtsfængslet.

Publiceret 23 October 2019 13:01