Arkivfoto

Arkivfoto

Dreng kørte narkokørsel på sin fars knallert:

Forsøgte at flygte fra politiet

En 16-årig dreng endte med at få sigtelser, da han mandag eftermiddag blev standset af politiet

En 16-årig dreng havde god grund til at frygte politiet, da han mandag eftermiddag kom kørende på Brovej i Egå. Han havde nemlig flere lovovertrædelser på samvittigheden. Det fremgår af Østjyllands Politis døgnrapport.

Klokken 15.01 blev en patrulje opmærksom på to knallerter, der kom kørende imod dem på Brovej i Egå. Da knallerterne kørte forbi patruljebilen, kunne betjentene se, at nummerpladen på den ene knallert var dækket til, og at den anden knallert slet ikke havde nogen nummerplade. Patruljen vendte om og kørte efter de to knallerter, der kørte i hver sin retning. Betjentene besluttede at fortsætte eftersættelsen af knallerten med den tildækkede nummerplade, og efter et par forsøg på at få ham til at standse, overgav han sig til sidst Egå Strandvej.

Blev kørt hjem til sin far

Den 16-årige fører identificerede sig med et midlertidigt kørekort. Han virkede nervøs og påvirket, og forklarede, at han kort forinden havde røget en joint med sin kammerat, og at han var gået i panik, da han havde set politiet. Ved ransagning af knallerten fandt betjentene en klump hash og hashrygningsudstyr i hjelmrummet.

Den 16-årige dreng blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko, narkokørsel, kørsel på fortov, for at have undladt at holde til højre, for ikke at have efterkommet politiets anvisninger, for manglende tegngivning, og for at have kørt med tildækket nummerplade, oplyser politiet.

Da betjentene fjernede tildækningen og tjekkede nummerpladen, viste det sig desuden, at knallerten stod i hans fars navn. Ham kørte patruljen efterfølgende hjem til, han blev gjort bekendt med anledningen til politiets besøg, og betjentene orienterede efterfølgende også kommunen.

jwh

Publiceret 16 October 2019 13:05