Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Truende mand anholdt i discountbutik

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Nægtede at forlade supermarked – blev anholdt

En 34-årig mand blev tirsdag kl. 8.15 anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden, efter han havde opført sig truende og aggressivt i Rema1000 på Randersvej i Aarhus N. Personalet havde bedt manden om at forlade stedet, da han tidligere havde begået butikstyveri. Det nægtede manden, der i stedet råbte af medarbejderne og skabte utryghed i butikken. Den 34-årige blev anholdt og kom en tur med på politigården i Aarhus C.

Aggressiv bargæst anholdt i Aarhus

En bartender på en beværtning på M.P. Bruuns Gade i Aarhus ringede natten til onsdag kl. 00.15 til politiet, da en aggressiv gæst nægtede at forlade stedet. Ifølge bartenderen havde den 29-årige gæst flere gange generet andre personer i baren og havde forsøgt at komme i slagsmål med flere af dem. En patrulje kørte til stedet, hvor de så den 29-årige stå i en heftig diskussion med bartenderen.

Selvom betjentene gentagne gange bad manden gå, fortsatte han i stedet med at diskutere, og til sidst blev han anholdt. Under anholdelsen strittede han kraftigt imod og forsøgte at slippe væk. Det lykkedes ham dog ikke, og i stedet fik han både en sigtelse for at overtræde restaurationsloven og for at modsætte sig anholdelse.

To unge mænd havde kniv og stoffer på sig

En patrulje fra Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 18.15 mistanke til en bil med to unge mænd, som kørte rundt på Skejbyvej i Risskov. Da betjentene ville standse bilen, trådte den 20-årige mand bag rattet i stedet på speederen og kørte ind på en byggeplads længere fremme af vejen. Her sprang en 16-årig passager ud af bilen og begyndte at løbe fra stedet. Han blev dog hurtigt indhentet af en af betjentene fra patruljen. Både den 20-årige og den 16-årige blev anholdt.

Den 16-årige viste sig at have en kniv på sig, som han blev sigtet for at besidde. Da betjentene efterfølgende undersøgte den 16-åriges flugtrute, fandt de noget hash og skunk gemt under en container. Den 20-årige erkendte, at hans hensigt havde været at sælge hashen, og det blev han derfor sigtet for. Derudover blev han også sigtet for narkokørsel, da en test viste, at han var påvirket af stoffer under kørslen.

Den 16-åriges forældre og de sociale myndigheder blev underrettet.

Skib gik på grund ved Samsø

En græsk coaster stødte natten til onsdag kl. 1.15 ind i en sandbanke ved Samsø. Landbetjenten på øen kom til stedet og alkoholtestede kaptajnen, men testen var negativ. Det var formentligt en kraftig sidevind, der var medvirkende til, at skibet stødte på grund. Ingen af besætningsmedlemmerne kom til skade under uheldet. Skibet vil blive trukket fri fra sandbanken i løbet af onsdag.

Specialpatruljen fandt hash og halskniv

Østjyllands Politis specialpatrulje var tirsdag kl. 21.50 på besøg i en lejlighed i Viby, hvor de havde mistanke om, at der var ulovlige stoffer. Den mistanke holdt stik, da betjentene på stedet fandt flere gram hash, som den 29-årige beboer blev sigtet for at besidde. På et bord frit fremme lå også en halskniv, som beboeren også blev sigtet for at besidde.

Færdsel

Tirsdag kl. 11.37 skete der et færdselsuheld i krydset Viby Ringvej/Søren Frichs Vej i Åbyhøj. En 39-årig mand kørte op bag i en bil ført af en 61-årig mand, hvilket forårsagede et harmonikasammenstød med to andre involverede biler. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 39-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand.

Færdsel

Tirsdag kl. 20.31 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Bøgeskov Høvej i Viby. Han blev også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde gemt noget hash i bilen.

Indbrud i private hjem i Aarhus Kommune

På Jernaldervej i Holmstrup ved Aarhus V begået tirsdag d. 8/10 mellem kl. 9.00 og kl. 11.45

På Hørslevvej i Hørslev ved Harlev begået tirsdag d. 8/10 mellem kl. 8.00 og kl. 12.45

På Pilegårdsvej i Kolt begået tirsdag d. 8/10 mellem kl. 11.30 og kl. 13.00

På Langelinie i Borum begået tirsdag d. 8/10 mellem kl. 6.30 og kl. 15.25

På Bavnegårdsvej i Kolt begået tirsdag d. 8/10 mellem kl. 12.48 og kl. 13.11

På Haslehøjvej i Hasle begået tirsdag d. 8/10 mellem kl. 8.00 og kl. 20.00

jr

Publiceret 09 October 2019 13:54