Arkivfoto:

Arkivfoto: Ida Munch/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Politiet sigter fodboldfans til Superligakampen mellem Randers FC og AGF

Ikke alle fodboldfans til kampen mellem Randers FC og AGF overholdt loven

Søndagens fodboldkamp mellem Randers FC og AGF forløb i store træk uden de store problemer for politiet, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport. Betjentene til kampen måtte dog alligevel skrive et par sigtelser til fans, der ikke overholdt reglerne.

Cirka 10 minutter inde i kampen blev der således brændt flere romerlys af på stadion. Én af dem, der stod med romerlysene, havde maskeret sig under afbrændingen, men gik efterfølgende ind bag de øvrige fans på tribunen, hvor han tog sin maskering af. Han blev efter kampen genkendt af en betjent uden for stadion, og den 21-årige mand fra Tilst blev sigtet for overtrædelse af maskeringsforbuddet, fyrværkeriloven og ordensbekendtgørelsen, oplyser Østjyllands Politi.

Den anden sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen gik til en 20-årig mand fra Viby, der gik med i AGF’s fanwalk fra Storegade i Randers til stadion. Med på gåturen var flere af politiets dialogbetjente, der ved Vestergade i Randers ville stoppe AGFs fan-walk for at undgå en konfrontation med Randers’ fan-walk. Èn af betjentene skulle derfor op foran, hvor han forsøgte at komme forbi den 20-årige mand, der flere gange skubbede til betjenten, der efterfølgende bad alle om at blive på stedet. Herefter forsøgte den 20-årige at mase sig forbi betjenten, der forsøgte at holde ham tilbage. Manden fik dog revet sig løs og løb fra stedet. Kort efter kom han retur, og han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Kampen på banen endte med en 2-0-sejr til Randers FC.

jwh

Publiceret 07 October 2019 11:35