Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Politirapporten:

Bilbrandene fortsætter i det vestlige Aarhus

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Østjyllands Politi fik klokken 00.34 en anmeldelse om, at en bil brændte på en parkeringsplads på Havkærvej i Tilst. Bilen fik store brandskader, inden ilden blev slukket. Ingen personer kom noget til, og det var kun bilen, der blev skadet af branden.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Det er endnu uvist, hvordan branden er startet, men Østjyllands Politi kan ikke udelukke, at den er påsat, og sagen bliver nu efterforsket nærmere. Hvis man har set noget mistænkeligt omkring gerningsstedet og -tidspunktet, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Nattens bilbrand er en en i rækken af bilbrande, der har ramt det vestlige Aarhus i løbet af de seneste dage. Natten til manden opstod der brand i tre biler på en parkeringsplads i Brabrand. Her søger politiet også vidner.

Døgnets øvrige hændelser

Slog på biler og lagde sig på vejen

En 35-årig mand skabte mandag så meget uro omkring Teglværksgade og Grønnegade i Aarhus C, at han endte med at blive anholdt. Lidt over klokken 15.00 fik Østjyllands Politi flere anmeldelser om, at en beruset mand gik rundt midt på vejen og slog på tilfældige biler og truede forbipasserende. En patrulje ankom til stedet og så her den 35-årige ligge midt på vejen, hvor han spærrede for trafikken. Han blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Færdsel

Mandag klokken 14.45 skete der et færdselsuheld i krydset Jægergårdsgade/Bülowsgade i Aarhus C. En 23-årig mandlig bilist kørte ind i krydset og ramte ind i en 38-årig, som kom cyklende. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag klokken 15.16 skete der et færdselsuheld på Viborgvej ved Hasle. En 65-årig mandlig bilist kørte ved køkørsel op bag i en bil ført af en 22-årig mand, som blev skubbet op i en bil med en 29-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade.

Mandag klokken 17.01 skete der et færdselsuheld på Synnedrupvej i Malling. En 19-årig mandlig bilist forsøgte at undvige et dyr, der løb over vejen. Ved manøvren kørte den 19-årige af vejen og ramte ind i et træ i siden. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Mandag klokken 18.49 blev en 27-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Spobjergvej i Brabrand.

Tirsdag klokken 2.35 blev en 32-årig mand anholdt og sigtet for at køre narko- og spritkørsel på knallert, da han blev standset af en patrulje på Arnegårdsvej i Åbyhøj.

Indbrud

• På Lomvievej i Skødstrup begået mellem søndag d. 29/9 kl. 23.00 og mandag d. 30/9 kl. 6.45

• På Lyngsvinget i Tilst begået fredag d. 27/9 mellem kl. 7.00 og kl. 14.30

jwh

Publiceret 01 October 2019 18:15