Arkivfoto

Arkivfoto

Taxachauffør overfaldet og nikket skalle:

To personer anholdt

To personer er sigtet for vold efter ballade i Vestergade

Natten til fredag kl. 03.52 holdt en 34-årig taxa-chauffør på ventepladsen på Vestergade i Aarhus, da tre personer kom løbende hen og satte sig ind i hans taxa og ville have ham til at køre med det samme.

Ifølge chaufførens forklaring til politiet kom der kort efter en fjerde mand hen til taxaen, som åbnede alle dørene og nikkede chaufføren en skalle.

Chaufføren har forklaret, at han pressede manden ud af bilen og hen mod et træ, men i det samme kom en af personerne fra taxaen bagfra og trak ham ned på jorden, hvorefter de to andre personer fra taxaen, og politiet, kom og skilte dem ad.

Taxachaufføren udpegede med det samme de to personer, der havde overfaldet ham, men stemningen på stedet var ophidset, og det var svært for betjentene at få de fem personer til at falde til ro.

Det endte med, at en 25-årig mand blev sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde, for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for vold mod taxachaufføren.

En 26-årig mand blev også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og en 22-årig mand blev sigtet for vold mod chaufføren.

De to mænd, der blev sigtet for vold, blev anholdt og kørt med på politigården.

dp

Publiceret 27 September 2019 11:51