Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Kvinde kørte galt og lå bevidstløs på jorden

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Færdsel

Tirsdag kl. 15.25 skete der et færdselsuheld på Skanderborgvej i Aarhus C. En 33-årig kvindelig bilist kom kørende ad Skanderborgvej, da hun ud for krydset ved Christian X’s Vej af endnu ukendte årsager påkørte to kantafmærkningsplader og et midlertidigt opsat autoværn. Ved politiets ankomst til stedet lå kvinden bevidstløs på jorden, og hun blev kørt til Aarhus Universitetshospital for nærmere undersøgelse.

Færdsel

Tirsdag kl. 08.18 skete der et solouheld på Aarhus Syd Motorvejen ved Hasselager. En 33-årig kvindelig bilist har forklaret til politiet, at hun kom kørende på motorvejen, hvor hun passerede en lastbil, der, på grund af den voldsomme regn, sprøjtede en del vand op på hendes bil, så bilen kom i slinger og endte i midterrabatten. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.

Færdsel

Tirsdag kl. 10.32 skete der et færdselsuheld på Brovej i Egå. En 67-årig mandlig bilist kom kørende ad Brovej, da han i krydset ved Nordre Strandvej kørte ud for ubetinget vigepligt og påkørte en 75-årig kvindelig cyklist, der kom cyklende af Nordre Strandvej. Cyklisten ramte ind i siden på bilen og røg over kølerhjelmen, men slap umiddelbart med mindre knubs. Den 67-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Færdsel

Tirsdag kl. 18.10 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Inge Lehmanns Gade i Aarhus C.

Færdsel

Tirsdag kl. 21.10 skete der et solouheld på Viby Ringvej i Åbyhøj. En 21-årig mandlig bilist kørte af endnu ukendte årsager ind i et træ, der væltede ud på vejen. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved uheldt, og Aarhus Kommune sørgede for at få fjernet træet fra vejen. Den 21-årig mand virkede narkopåviket og blev derfor sigtet for narkokørsel.

Færdsel

Tirsdag kl. 23.52 blev en 21-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Torshøjvej i Hørning.

Indbrud i private hjem

På Ternevej i Risskov anmeldt tirsdag den 10/9 kl. 12.13

På Anerovej i Viby J begået tirsdag den 10/9 mellem kl. 12.15 og kl. 14.15

På Reginehøjvej i Aarhus N begået mellem mandag den 9/9 kl. 15.00 og tirsdag den 10/9 kl. 15.00

På Mejlgade i Aarhus C begået mellem mandag den 9/9 kl. 23.00 og tirsdag den 10/9 kl. 11.30

jr

Publiceret 11 September 2019 16:44