Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Kvindelig cyklist kørt ned i vigepligtsulykke

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 21-årig kvindelig cyklist slap med skrækken - og ifølge politiet overfladiske skrammer - da hun mandag kolliderede med en bil.

Klokken 07.32 kom en 34-årig kvindelig bilist kørende ad Skanderborgvej, da hun skulle dreje til venstre ad Monradsvej i Viby.

I forbindelse med sit venstresvinget overså kvinden, at den 21-årige cyklist der var på vej ligeud i krydset, og det endte med sammenstød.

Den 34-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Butikstyve tilbageholdt i Magasin

Østjyllands Politi fik mandag kl. 11.34 en anmeldelse fra Magasin i Aarhus, hvor personalet havde tilbageholdt to butikstyve. En vagt havde på butikkens videoovervågning set en kvinde og en mand, der var i færd med at stjæle en trøje. Vagten havde tilbageholdt de to personer, der blev fundet i besiddelse af en trøje fra Magasin og en trøje fra H&M. Da politiet ankom til stedet blev de to personer, en 22-årig kvinde og en 27-årig mand, anholdt og sigtet for butikstyveri.

Færdsel

Mandag kl. 15.58 skete der et færdselsuheld på Frederiks Allé i Aarhus C. En 23-årig mandlig bilist drejede til venstre i krydset ved Horsensgade og kørte ud foran en 43-årig cyklist. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved sammenstødet. Den 23-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag kl. 16.47 skete der et solouheld på Aarhus Syd Motorvejen ved Hasselager. En 23-årig mandlig bilist påkørte autoværnet, men der skete kun mindre materiel skade på bilen og ingen personskade.

Mandag kl. 20.58 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Gudrundsvej i Brabrand. Ved efterfølgende ransagning på mandens bopæl blev der fundet flere salgsposer med kokain og manden blev derfor også sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på salg.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Agerbæksvej i Risskov begået mellem søndag den 8/9 kl. 21.30 og mandag den 9/9 kl. 09.00
  • På Dalhøjvænget i Viby J begået mellem fredag den 9/8 kl. 08.00 og lørdag den 31/8 kl. 12.00
  • På Møllebakken i Lading, Sabro begået mandag den 9/9 mellem kl. 12.30 og kl. 14.50

Publiceret 10 September 2019 12:40