Mand blev overfaldet ved bustoppested ved Globus 1 på Åby Ringvej i Brabrand.

Mand blev overfaldet ved bustoppested ved Globus 1 på Åby Ringvej i Brabrand. Foto: Google Maps

Kraftig og kronraget mand efterlyses: Skubbede 43-årig ind i bus og slog ham flere gange

Overfald ved busstoppested ved Globus 1 i Brabrand

Af
Jeppe Rafn

Østjyllands Politi efterlyser gerningsmanden til et overfald, der skete fredag kl. 14.08 ved et busstoppested på Åby Ringvej ved Globus 1 i Brabrand.

Han var kommet i håndgemæng med en 43-årig mand, som han skubbede ind i bus 6A og slog flere gange mod brystet og maven. Den 43-årige mand fik dog afværget slagene og kom umiddelbart ikke til skade, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Lokalavisen har snakket med Østjyllands Politis vagtchef Jens Rønberg, der oplyser, at de to mænd både var i håndgemæng udenfor bussen og inde i bussen i forlængelse af hinanden.

Sagen er ikke beskrevet tydeligt i den foreløbige rapport, men gerningsmanden kørte formentlig videre med bussen, og det var først senere, at offeret anmeldte overfaldet, som tilsyneladende var umotiveret.

Der er vidner, og politiet skal have snakket med buscahufføren og se på videoovervågning, men man vil også gerne høre fra andre eventuelle vidner til overfaldet, eller personer der kender gerningsmanden.

Gerningsmanden beskrives som en kraftig og kronraget mand på cirka 40 år med mellemøstligt udseende. Han havde en lys jakke og mørke bukser på.

Publiceret 24 August 2019 11:25