Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Politirapporten:

Specialpatrulje fandt kokain og skunk i Højbjerg

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 23-årig mand fik onsdag klokken 08 besøg af Østjyllands Politis specialpatrulje i en lejlighed i Højbjerg.

Politiet havde fået et tip om, at der muligvis blev solgt narko fra adressen, og da betjentene kom ind, fik de straks mistanken bekræftet. På stuebordet lå der flere poser med kokain, og den 23-årige mand erkendte med det samme, at det var hans.

Efter en ransagning af lejligheden fandt patruljen både kokain, skunk, salgsposer og digitalvægte.

Fund, der gjorde, at den 23-årige blev anholdt og sigtet for at ville sælge narko.

Tre personer sigtet efter mindre slagsmål

Østjyllands Politi blev natten til onsdag klokken 02.42 kaldt til Graven i Aarhus C, hvor to grupper unge mennesker skulle være oppe at slås. Da politiet kom frem, var slagsmålet overstået, men ud fra vidneudsagn på stedet, valgte patruljen at sigte tre mænd på 26, 38 og 41 år for at forstyrre den offentlige orden ved at slås på gaden. Ingen af parterne var umiddelbart kommet til skade.

Færdsel

Onsdag kl. 8.09 skete der et færdselsuheld på Århus Syd Motorvejen ved Viby. En 25-årig mandlig bilist ramte ind i en bil ført af en 26-årig mand. Ved sammenstødet faldt den 26-åriges trailer. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 25-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende.

Onsdag kl. 9.36 skete der et færdselsuheld på Ormslevvej i Viby. En 23-årig mandlig bilist ramte ind i en 82-årig mand, som var ved at krydse vejen til fods. Den 82-årige slap umiddelbart med mindre skader.

Onsdag kl. 13.41 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Asylvej i Risskov. En 20-årig mandlig bilist svingede til højre og ramte ind i en 18-årig kvinde, som kørende ligeud på knallert. Kvinden slap umiddelbart uden alvorlige skader. Den 20-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Onsdag kl. 16.50 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Strandvejen i Aarhus C.

Onsdag kl. 22.45 skete der et færdselsuheld i krydset Marselis Boulevard/Skanderborgvej i Aarhus C. En 48-årig mandlig bilist svingede til venstre og ramte ind i en 33-årig mand, som kom cyklende lige ud. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Ketting Parkevej i Harlev begået mellem onsdag d. 14/8 kl. 14.00 og d. 15/8 kl. 12.00

• På Adelvej i Risskov begået mellem søndag d. 18/8 kl. 9.30 og onsdag d. 21/8 kl. 14.20

• På Ryhaven i Hasle begået onsdag d. 21/8 kl. 15.32

Publiceret 22 August 2019 14:22