Teenager taget i at rulle en joint til fodboldkamp.

Teenager taget i at rulle en joint til fodboldkamp. Modelfoto: Adobe Stock

Politirapporten: Teenager får et års karantæne til AGFs kampe

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Teenager fik sigtelse og stadionkarantæne

AGF tog tre point mod Horsens, men politiet nøjes med at tage en enkelt person under kampen mandag aften. Det var en 16-årig dreng, som sad og rullede en joint på stadion. Vagterne gelejdede ham ud af stadion og hen til nogle betjente, som sigtede ham for besiddelse af euforiserende stoffer. Derudover gav vagterne ham et års karantæne.

Ellers foregik alt fredeligt og roligt både før, under og efter kampen.

Kvinde sigtet for butikstyveri

En 51-årig kvinde blev mandag kl. 20.31 sigtet for tyveri, efter hun var blevet tilbageholdt af en medarbejder fra Veri Centret i Risskov. Medarbejderen opdagede, at kvinden fyldte en pose med varer, som hun stillede på den anden side af en bom ved indgangen. Herefter gik hun igennem kassen og tog sin pose på den anden side. Inden hun slap væk med varerne holdt medarbejderen hende tilbage og fik kontaktet politiet, som sigtede kvinden.

Færdsel

Mandag kl. 15.03 skete der et færdselsuheld i krydset Mindet/Balticagade i Aarhus C. En 19-årig mandlig bilist ramte ind i en pullert i krydset, som formentligt er gået op ved en fejl. Bilisten kom ikke til skade ved uheldet.

Færdsel

Mandag kl. 15.59 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Vesterbrogade i Aarhus C.

Færdsel

Mandag kl. 16.19 skete der et færdselsuheld i krydset Ørvadsvej/Silkeborgvej i Voldbæk ved Brabrand. En 48-årig mandlig bilist ramte ind i en 30-årig mand, som kom cyklende ud i krydset. Cyklisten slap umiddelbart fra uheldet uden alvorlige skader. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Færdsel

Tirsdag kl. 00.20 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i Aarhus N.

Indbrud i private hjem i Aarhus

• På Tranebærvej i Brabrand begået mandag d. 19/8 mellem kl. 11.00 og kl. 13.07

• På Årslev Markvej i Brabrand begået mandag d. 19/8 mellem kl. 8.00 og kl. 16.30

• På Ryhaven i Hasle begået mandag d. 19/8 mellem kl. 8.15 og kl. 22.35

• På Engkærgårds Allé i Malling begået tirsdag d. 20/8 kl. 1.48

Publiceret 20 August 2019 20:43