Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Uro på Klostertorvet - mand slog ud efter vagt, der vækkede ham

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Hidsige mænd skabte uro på Klostertorvet

To gange omkring mandag middag måtte politiet rykke ud til Klostertorvet i Aarhus, hvor to forskellige mænd skabte utryghed og uro. Første gang var det en 41-årig mand, der var på spil. Han blev sur på en vagt og slog ud efter ham. Årsagen til mandens vrede, var at vagten vækkede ham, mens han lå og sov. Da vagten meddelte, at han ikke måtte ligge og sove på stedet, slog den noget berusede mand ud i luften, dog uden at ramme. I stedet endte den 41-årige med at få en lur på politistationen, efter han blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Få minutter efter fik politiet en ny opringning fra en vagt, der fortalte, at en 38-årig mand gik rundt og råbte af tilfældige mennesker på gaden og virkede meget aggressiv. Da patruljen kom frem, fortsatte manden med at råbe og skrige, og han blev derfor også anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Brand i biler i Aarhus

Østjyllands Politi fik mandag kl. 23.22 en anmeldelse om, at der var ild i en bil, der holdt på Tage-Hansens Gade i Aarhus C. Branden nåede at brede sig til to biler ved siden af, inden brandvæsnet fik slukket ilden. Et vidne fortalte, at han havde set en mand ved bilen, som kort efter branden brød ud, stak af på en sort scooter.

Østjyllands Politi efterforsker branden som påsat og hører meget gerne fra vidner, der har oplysninger, der kan lede til gerningsmanden. Har du set eller hørt noget, kan du ringe til politiet via tlf. 114.

Færdsel

Mandag kl. 6.52 skete der et færdselsuheld på Aarhus Syd Motorvejen ved Hasselager. En 28-årig kvindelig bilist mistede herredømmet over sin bil og ramte ind i et autoværn. Kvinden slap umiddelbart fra uheldet uden alvorlige skader.

Færdsel

Mandag kl. 20.38 blev en 19-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Vejlby Ringvej i Aarhus N.

Færdsel

Tirsdag kl. 4.10 blev en 33-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Jens Baggesens Vej i Aarhus V.

Indbrud i private hjem i Aarhus Kommune

På Bremsagervej i Åbyhøj begået mellem søndag d. 11/8 kl. 13.00 og mandag d. 12/8 kl. 15.41

På Bogensegade i Aarhus begået mandag d. 12/8 kl. 11.55

jr

Publiceret 13 August 2019 19:13