Motorcyklist forbrød sig mod mange færdselsregler.

Motorcyklist forbrød sig mod mange færdselsregler. Modelfoto: Adobe Stock

Politirapporten: Motorcyklist kørte overfor rødt, mod færdselsretningen og overhalede højre om

Uddrag fra Østjyllands Politi døgnrapport

Ejerløs peberspray

En borger kontaktede mandag kl. 10.01 politiet, da hun på Ryhavevej i Aarhus V kunne se tre personer, der stod ved en udbrændt bil, som de angiveligt var i færd med at ribbe for ting. Der blev sendt en hundepatrulje til stedet, hvor de blev kontaktet af flere personer, der kunne oplyse, at de tre mænd netop var løbet fra stedet og ind i boligområdet ved Hasle Centervej.

Den ene af betjentene runderede i området med sin tjenestehund og fik kort efter øje på tre mænd, der passede på signalementet. De tre mænd på 19, 22 og 23 år, blev råbt an og tilbageholdt. Da en anden patrulje kom frem blev en af betjentene opmærksomme på, at der lå en peberspray på jorden ved siden af de tre mænd, men ingen af dem ville vedkende sig at eje den. De blev derfor alle tre sigtet for overtrædelse af våbenloven, afhørt og løsladt igen. Da den 23-årige skyldte penge til det offentlige fik han desuden inddraget nogle af de penge, han havde på sig.

Færdsel

Mandag kl. 09.56 skete der et færdselsuheld på Lykkeholms Allé i Viby J,. Tre biler, ført af hhv. en 25-årig mand, en 33-årig mand og en 24-årig kvinde, var kørt sammen i krydset ved Viby Ringvej. Der skete kun mindre materiel skade og parterne fik selv håndteret forsikringsspørgsmål.

Færdsel

Mandag kl. 13.30 skete der et færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Dollerupvej i Aarhus C. En 30-årig mandlig bilist kom kørende ad Silkeborgvej, da han i krydset ved Dollerupvej kørte frem for rødt lys og påkørte en bil, ført af en 31-årig kvinde, der kom kørende fra Dollerupvej i retning mod Silkeborgvej. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet. Den 30-årige mand blev sigtet for at køre frem for rødt lys.

Færdsel

Mandag kl. 19.50 blev en 31-årig mandlig motorcyklist anholdt og sigtet for narkokørsel, for kørsel uden førerret og for flere færdselsforseelser, heriblandt kørsel frem for rødt, kørsel i busbane, overhaling højre om og kørsel mod færdselsretningen, da han blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i Aarhus C.

Færdsel

Mandag kl. 21.40 blev en 23-årig mandlig motorcyklist sigtet for kørsel uden førerret, manglende brug af styrthjelm, manglede forsikring og manglende nummerplade, da han blev standset af en patrulje på Skanderborgvej i Viby J. Da det var tredje gang inden for to år at den 23-årige blev taget i at køre uden førerret blev motorcyklen beslaglagt med henblik på konfiskation.

Indbrud i private hjem

På Dortesvej i Brabrand begået mandag den 29/7 mellem kl. 05.50 og kl. 16.40

jr

Publiceret 30 July 2019 15:38