Modelfoto.

Modelfoto.

Politirapporten:

Større mængder hash fundet i biler i Aarhus

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Narko gemt i bil

En patrulje foretog søndag klokken 17.30 ved Hans Broges Gade i Aarhus en rutinekontrol af en bil, hvori der sad to personer – en 20-årig kvindelig fører og en 18-årig mand på passagersædet. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

De to personer virkede nervøse ved politiets tilstedeværelse, og betjentene besluttede at ransage bilen. Her blev der fundet større mængder hash – delvist fordelt i små klumper og et større kontantbeløb. De to personer blev anholdt og sigtet for salg af narko.

Kastede hash ud af vinduet

En patrulje passerede søndag kl. 22.20 en bil, der kørte noget hurtigt ved Palle Juul-Jensens Boulevard i Aarhus N. Patruljen lavede derfor en U-vending og kørte efter bilen for at få føreren til at standse. Da patruljen tændte for udrykningssignalerne, gassede føreren af bilen dog op og forsøgte at køre fra betjentene. Da de var kommet et stykke ud af Brendstrupgårdsvej, blev der var bilens passagerside kastet noget ud af vinduet, og kort efter standsede bilen og holdt ind til siden på Brendstrupgårdsvej. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den ene betjent løb frem til bilen og tog kontakt til den 22-årige mandlige fører, der blev tilbageholdt, mens den anden betjent løb tilbage for at sikre den genstand, der blev kastet ud af ruden. Det viste sig at være et bundt med små salgsposer, og den 22-årige fører og den 22-årige mandlige passager blev sigtet for salg af narkotika, hvorefter betjentene ransagede bilen. I bilen fandt betjentene blandt andet flere klumper hash og skunk og en digitalvægt. Begge mænd blev anholdt og kørt til afhøring på politigården.

Indbrud

  • På Gertrud Rasks Vej i Aarhus N begået søndag den 21/7 mellem kl. 02.00 og kl. 12.00
  • På Østtoften i Egå begået søndag den 21/7
  • På Christian X’s Vej i Viby begået mandag den 22/7 kl. 04.15

jwh

Publiceret 22 July 2019 19:40