Arkivfoto.

Arkivfoto.

Et voldeligt døgn: Løse knytnæver flere steder i byen

Tre overfald og et frækt røveri

Lørdagsdøgnet var et voldeligt et af slagsen.

Således har Østjyllands Politi beskrevet tre overfald og et frækt røveri i døgnrapporten fra lørdag til søndag:

Politiet modtog lørdag kl. 19.16 en anmeldelse om vold ved Marienlystvej i Århus N. En 27-årig mand var i bussen mod Grøn Koncert blevet tildelt et knytnæveslag i ansigtet af en ukendt gerningsmand. Gerningsmanden beskrives på denne måde: Mand, dansk af udseende og lys i huden, mellem 28-35 år. Cirka 180-185 cm høj, almindelig af kropsbygning, kort brunt hår, talte dansk, iført sort t-shirt og sort cap.

Desuden modtog politiet lørdag kl. 15.14 en anmeldelse om vold ved Agerøvej i Tilst. I forbindelse med en uoverensstemmelse på parkeringspladsen blev en 49-årig mand tildelt et slag med knyttet hånd på venstre side af kæben af en ukendt gerningsmand. I samme situation blev en 66-årig mand også tildtelt et slag i ansigtet - men denne gang var gerningsmanden en kvinde, der var i selskab med den voldelige mand. Efter voldsepisoden kørte både gerningsmand- og kvinde kørte fra stedet i en VW Touran. Østjyllands politi efterforsker sagen.

Og søndag kl. 02.27 indløb en anmeldelse om vold ved Fiskergyde i Århus C. En 20-årig mand var blevet tildelt adskillige lussinger og to knytnæveslag i hoved af to gerningsmænd. Gerningsmændene var efterfølgende flygtet fra stedet. Intet brugbart signalement

Hertil kommer, at politiet lørdag kl. 06.08 modtog en anmeldelse om røveri ved Rådhuspladsen. En ukendt gerningsmand havde grebet fat i 24-årig mands nakke, og havde sagt til den 24-årig ”Du skal hæve penge til mig” hvor efter den 24-årig havde hævet 500 kr. Gerningsmand havde efterfølgende krammet den 24-årige og forladt stedet. Gerningsmanden beskrives i døgnrapporten på denne måde: Mand, somalier, mellem 25-30 år, ca. 190-195 cm høj, spinkel af bygning, højt hår oven på og skaldet eller helt kort i nakken, iført sort adidasjakke med grå striber på skuldrene og lilla farve på ærmerne omkring albue/underarm. Talte dansk.

Publiceret 21 July 2019 12:23