Foto: Rigspolitiet

Politirapporten:

Borger fulgte efter butikstyv

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En mand var torsdag aften ved kokken 20.30-tiden inde at handle i Lidl i City Vest i Brabrand. Manden gik op til kassen og betalte for nogle varer, men kort efter kom to kunder hen til ekspedienten og sagde, at hun skulle holde øje med manden, der nu var gået ind i butikken igen og var begyndt at fylde flere varer ned i sin pose. Ekspedienten tog kontakt til manden og bad om at se, hvad han havde i posen, men han nægtede, at der skulle være andet end de varer, han allerede havde betalt for.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Manden fortsatte mod centerets udgang og medarbejderne opgav at følge efter ham. Det var der til gengæld en anden borger der gjorde og som samtidig kontaktede politiet, der kort efter fik kontakt til manden på Sigridsvej. Han forklarede, at han havde betalt for nogle af varerne i posen, men at resten var stjålet. Den 38-årige mand blev sigtet for butikstyveri.

Døgnets øvrige hændelser

Kunde ”glemte” at betale for varerne

En medarbejder i en butik i Bruuns Galleri i Aarhus blev torsdag kl. 14.22 opmærksom på en mand, der gik rundt i butikken og fyldte tøj i et indkøbsnet. Medarbejderen syntes, at manden virkede mistænkelig og holdt øje med ham. Da manden gik ud af butikken uden at have betalt for varerne, tog medarbejderen kontakt til ham og spurgte, om han ikke havde glemt at betale.

Manden svarede, at han havde tænkt sig at betale, men at han skulle ud og hente penge hos sin kone, der var et andet sted i centeret. Manden blev opfarende og aggressiv og medarbejderen tilkaldte butiksvagterne, der herefter tilkaldte politiet. Den 40-årige mand blev anholdt og sigtet for butikstyveri og fik besked på, at han ikke længere var ønsket som kunde i butikken.

Indbrud

På Slotslyngen i Aarhus V begået mellem onsdag den 17/7 kl. 22.00 og torsdag den 18/7 kl. 01.00

På Montanagade i Aarhus C begået torsdag den 18/7 mellem kl. 08.00 og kl. 16.12

På Søparken i Ryomgaard begået mellem onsdag den 17/7 kl. 17.30 og torsdag den 18/7 kl. 17.30

På Morbærvej i Viby begået mellem torsdag den 11/7 kl. 09.00 og torsdag den 18/7 kl. 18.39

På Nøjsomhedsvej i Brabrand begået mellem fredag den 12/7 kl. 15.00 og torsdag den 18/7 kl. 21.15

jwh

Publiceret 19 July 2019 15:57