Foto: Øxenholt Foto.

23-årig erkender trusler mod Jens Stage:

"I Aarhus straffes forrædere, Judas-svin"

23-årig mand blev onsdag formiddag fremstillet i et grundlovsforhør i retten i Aarhus

Den 23-årige mand, der er sigtet for ildspåsættelse mod den tidligere AGF-spiller Jens Stages lejlighed i Aarhus, erkender i retten, at han har truet Jens Stage, samt at han har kastet en røgbombe ind i den nuværende FCK-spillers lejlighed. Det kom frem i et grundlovsforhør i retten i Aarhus, skriver Ritzau ifølge DR.

Ifølge Ekstra Bladet erkender manden, at han har fremsat tursler mod Jens Stage ved at have skrevet "Du kan aldrig være i Aarhus igen - Judas" til fodboldspilleren, og på genstanden, der blev kastet ind gennem vinduet til Jens Stages lejlighed, var der en seddel, hvor der ifølge Ekstra Bladet stod: "I Aarhus straffes forrædere, Judas svin".

Det var natten til søndag omkring klokken 2.00, at der blev smidt en genstand gennem ruden til den tidligere AGF-spillers lejlighed på Eckersbergsgade i det centrale Aarhus. Der opstod mindre brandskade i lejligheden, inden ilden gik ud. I lejligheden befandt sig to personer, men ingen af dem kom noget til, oplyste Østjyllands Politi mandag.

Grundlovsforhøret resulterede i, at den 23-årige man er blevet varetægtsfængslet i 14 dage. Han erkendte dele af sigtelserne og kærede ikke kendelsen, oplyser Østjyllands Politi.

jwh

Publiceret 17 July 2019 09:08