Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Unge kørte motorcykel-ræs i Aarhus-bydel:

18-årig anholdt af politiet

18-årig mandlig motorcyklist sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for ikke at have spændt sin hjelm og for narkokørsel

En 18-årig mand blev mandag aften anholdt, efter at Østjyllands Politi klokken 20.50 havde fået flere anmeldelser om, at nogle unge kørte ræs på motorcykler omkring Ryhaven i Hasle. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

En patrulje kom til stedet, hvor de traf den 18-årige mand på en motorcykel. Han ville dog ikke standse og forsøgte i stedet at køre fra politiet. Det lykkedes ham i første omgang, da han forsvandt ved nogle stisystemer i området.

En anden patrulje fik dog kort efter øje på manden, da han stod og gemte sig ved et grønt område. Han blev genkendt af betjentene, der først var på stedet, og han blev anholdt og sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for ikke at blinke, når han drejede og for ikke at have spændt sin hjelm. Da han virkede påvirket, blev han desuden sigtet for narkokørsel, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jwh

Publiceret 09 July 2019 12:45