Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Serie-tyv anholdt ved Elgiganten

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

En kvik vagt opdagede onsdag klokken 11.00, at en 22-årig mand pillede alarmen af en lille højttaler i Elgiganten i Søndergade i Aarhus, hvorefter han stak højttaleren i lommen og gik ud af butikken. Her tog vagten fat i ham og tilbageholdt ham, indtil politiet kom frem.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Det viste sig, at manden også havde stjålne varer fra andre butikker på sig. Den 22-årige erkendte, at han også havde stjålet parfume i Salling og et ur i butikkken Classic i Aarhus. Han blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Døgnets øvrige hændelser

Ung mand nægtede at følge politiets anvisninger

En 19-årig mand sluttede torsdag morgen sin bytur af med et stop på politistationen i Aarhus C. Den unge mand var sammen med nogle venner i byen på Åboulevarden. Her kom en patrulje omkring klokken 5.00 forbi, da der var meldinger om et slagsmål på stedet. Da betjentene kom frem, var der ikke slagsmål men en større diskussion mellem to grupper af mænd.

Mændene blev bedt om at forlade stedet, og den anvisning fulgte alle – undtagen den 19-årige mand. Han blev ved med at diskutere med patruljen, selvom han gentagne gange blev bedt om at gå. Til sidst blev det for meget for betjentene, der anholdt den 19-årige og sigtede ham for at forstyrre den offentlige orden.

Færdsel

Torsdag klokken 1.42 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for at køre uden førerret, da han blev standset af patrulje på Viby Torv i Viby. Da det var tredje gang på en måned, han blev standset uden førerret, blev hans bil også beslaglagt.

Indbrud

På Jægergårdsgade i Aarhus C begået onsdag d. 3/7 mellem klokken 00.00 og klokken 6.30

På Krabbesholm Allé i Viby begået mellem mandag d. 1/7 klokken 21.00 og onsdag d. 3/7 klokken 16.40

jwh

Publiceret 04 July 2019 19:48