Foto: Adobe Stock / Privatfoto

Flødehelten vil ikke have penge:

Men politiet sender alligevel en lille ting til ham

Den hjælpsomme mand, der i weekenden hjalp politiet med at betale for fløde og mælk til en akut førstehjælp-situation får en lille ting af politiet, selvom han ikke selv ønsker betaling

Det var en rigtig hjælpsom mand, som politiet i weekenden mødte på en tankstation i Søften på vej til en kvinde, der havde brug for akut førstehjælp. Politiet skulle bruge fløde og mælk til kvinden, der havde drukket klorin. Patruljen havde dog ikke tid til at betale for sagerne, og her skyndte en mand at betale, så politiet hurtigt kunne komme videre til kvinden, der var i livsfare.

Den gode gerning fik tirsdag Østjyllands Politi til at efterlyse manden. Kort tid efter fandt Lokalavisen Favrskov frem til den 38-årige Henrik Kristensen, som var flødehelten fra tankstationen. Han forklarede til avisen, at han ikke ønskede at få penge for hverken fløde eller mælk, og det havde han også sagt til politiet.

"Vedkommende hos politiet kendte ikke til sagen, men det blev noteret ned, at jeg ikke ville have penge for mit udlæg. Og så sagde de tak," fortalte Henrik Kristensen tirsdag aften til Lokalavisen Favrskov.

Får en lille ting

Østjyllands Politi bekræfter onsdag i et Facebook-opslag, at flødehelten ikke ønsker at modtage betaling for de ting, han købte til politiet. Østjyllands Politi skriver dog samtidig i opslaget, at politiet alligevel sender en lille ting til hverdagshelten som en stor tak.

"Vi har fundet flødehelten og takket ham, selvom han ikke selv synes, han havde gjort noget særligt. Men vi synes, at handler om mere end bare at betale for en fløde, og derfor er der en lille ting på vej til ham. Det handler om at hjælpe hinanden, og vi sætter altid stor pris på, når I hjælper os, så tak for det," står der i Facebook-opslaget.

Det hele endte heldigvis også godt med kvinden, som med stor hjælp fra Henrik Kristensen fik fløde og mælk til tiden og overlevede indtaget af klorin.

jwh

Publiceret 03 July 2019 17:44