Foto: Byrd/Michael Jørgensen

Brand i aarhusiansk børnehave:

Hold jeres børn hjemme

En brand hærgede i nat Den Integrerede Institution Solen i Aarhus V. Børnehaven har fået voldsomme skader

Af
Jonas Wrede Hansen

Der har natten til mandag været brand i Den Integrerede Institution Solen på Kappelvænget 46 i Aarhus V. Det oplyser børnehaven selv på sin hjemmeside.

Branden har været så voldsom, at der er sket skader på den midterste bygning, som er brændt ned. Skaderne får mandag børnehaven til at komme med en bøn til forældre, der kan finde andre muligheder for pasning.

"Vi opfordrer alle de forældre der kan, til at holde deres børn hjemme i dag, men vi får et overblik over hvor vi kan lave midlertidig pasning af børnene mens Solen renoveres.De forældre, der har brug for pasning, kan aflevere dem hos vores nabo, Rend & Hop," skriver Solen på sin hjemmeside.

Kan være startet i skraldespand

Politiet fik meldingen om branden klokken 02.25, skriver Ekstra Bladet, som har talt med vagtchef Flemming Lau.

"Det er bygningen i midten, som er nedbrændt. Der er tale om voldsomme skader. Vi ved endnu ikke, hvad der er årsag til branden. Den kan muligvis være opstået i en skraldespand. Det skal vores teknikere se nærmere på i løbet af mandag," siger Flemming Lau fra Østjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Lokalavisen Aarhus arbejder på at få fat i Østjyllands Brandvæsen.

Solen på Kappelvænget

  • Den Integrerede Institution Solen er en 0-6 års aldersintegreret institution med 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper
  • Den ligger i det vestlige Aarhus, nærmere betegnet på Kappelvænget i Herredsvang.
  • Solen er normeret til følgende børn: 26 børn i alderen 0–2 år og 40 børn i alderen 3–6 år 40 børn

Kilde: Aarhus Kommune

Publiceret 24 June 2019 07:01