Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

Politirapporten: Stoffer og våben fundet i bil ved arresten

Østjyllands Politi fik natten til mandag klokken 01.27 en anmeldelse om, at en gruppe mænd i en bil sad og råbte til nogle indsatte i Aarhus Arrest på Christiansgade.

En patrulje kørte til stedet, og de traf hurtigt bilen, hvor fire mænd sad. Alle blev visiteret, og da en 27-årig mand havde en joint og noget hash på sig, blev han sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

I bilen fandt betjentene under en ransagning et baseballbat og en kniv.

Begge dele blev beslaglagt, men ingen blev sigtet, da betjentene ikke kunne fastlægge, hvem der ejede dem.

Den 19-årige fører af bilen blev sigtet for ikke at have sit kørekort på sig.

Mand med hash råbte ind i hovedet på betjent

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte søndag kl. 19.43 til Kirketorvet i Tranbjerg, da der var kommet anmeldelser om uro blandt nogle berusede folk på stedet. Da betjentene kom frem, gjorde en 52-årig mand kraftigt opmærksom på sig selv ved at kaste med øldåser og være særdeles højrøstet.

Patruljen forsøgte at tale med ham, men den 52-årige gik direkte hen til dem og råbte flere skældsord direkte ind i hovedet på en af betjentene. Den 52-årige blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Under visitationen af manden fandt politiet også en mindre mængde hash, som han blev sigtet for at besidde.

Ung mand forsøgte at narre politiet

En 19-årig mand forsøgte et godt gammelt trick, da en patrulje mandag kl. 2.05 standsede hans bil på J.M Mørks Gade i Aarhus C. Betjentene så tydeligt, hvordan den 19-årige hurtigt forlod sin plads bag rattet og skyndte sig om på bagsædet af bilen.

Da patruljen kom hen til bilen, var førersædet tomt, og den 19-årige påstod, at han aldrig havde siddet der. Han havde nemlig ikke noget kørekort. Betjentene valgte, trods manden forklaring, at anholde ham og sigte ham for at køre uden førerret, og da de havde mistanke til, at han var påvirket, blev han også sigtet for narkokørsel. Derudover blev han også sigtet for at køre uden sele.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Præstegårdsvej i Mårslet begået mellem fredag d. 21/6 kl. 16.00 og søndag d. 23/6 kl. 12.30

• På Holmevej i Højbjerg begået mellem lørdag d. 22/6 kl. 8.00 og søndag d. 23/6 kl. 12.00

• På Trillegårdsvej i Aarhus V begået torsdag d. 20/6 kl. 22.00

• På Kantorvænget i Risskov begået søndag d. 23/6 mellem kl. 15.00 og kl. 21.50

Publiceret 24 June 2019 19:15