Arkivfoto.

Arkivfoto.

Efter to færdselsuheld:

Politiet på jagt efter flugtbilister

Politiet forsøger at finde frem til to bilister, som ikke gav sig til kende ved færdselsuheld lørdag

To gange det seneste døgn har politiet fået anmeldelse om bilister, der er flygtet fra uheld. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Lørdag klokken 14:22 modtog politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Viborgvej i Sabro. Her var en 56-årig mandlig bilist kørt ad Viborgvej mod nordvest og da han var kommet hen til Sabrovej, kørte en ukendt bilist ud for ubetinget vigepligt. Den 56-årige mand forsøgte uden held at undvige ved at trække over i modsatte kørebane, hvor hans bil imidlertid blev ramt i højre side ved baghjulet.

Den ukendte bilist stak efterfølgende af mod sydøst, og den 56-årige fulgte efter. På Tilst Skolevej ved viadukten havde han dog fundet den ukendte bilists bil efterladt i vejkanten samtidig med, at han så den flygtende chauffør løbe derfra uden at give sig til kende.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra vidner, der kan bidrage med oplysninger til sagen, oplyses det i døgnrapporten.

Senere lørdag klokken 16:56 modtog politiet igen en anmeldelse om en flugtbilist. Her var det ved et mindre færdselsuheld på Thorvaldsensgade i det centrale Aarhus, hvor en ukendt bilist i forbindelse med ophør af to vognbaner havde kørt højre om en 25-årig mandlig bilist, hvorved der kom en lang rids på højre fordør. Den ukendte bilist var kørt fra stedet uden at standse.

Også i denne sag vil Østjyllands Politi gerne høre fra vidner, der kan bidrage med oplysninger til sagen.

Politiet kan kontaktes på 114.

jwh

Publiceret 16 June 2019 10:41