Modelfoto

Sad og hyggede i park: Gymnasieelever overfaldet med skalle og peberspray

En 17-årig og to 18-årige blev overfaldet, mens de sad og hyggede i Mindeparken i Aarhus

En gruppe gymnasieelever, der sad og hyggede sig i Mindeparken i Aarhus, blev torsdag kl. 21.18 overfaldet af to mænd.

Ifølge gymnasieeleverne kom en større gruppe hen til dem, og et par kvinder spurgte, om de måtte låne en højttaler.

Det sagde gymnasieeleverne nej til, da de selv skulle bruge den. Afslaget fik to mænd til at blive aggressive, og ifølge vidner nikkede den ene pludselig en 18-årig mand en skalle. Herefter tog den anden mand en peberspray frem, som han sprøjtede med mod en 17-årig og en 18-årig mand.

Kort tid efter standsede politiet en bil, der var kørt fra Mindeparken. I bilen var en 19-årig mand, der havde været sammen med gruppen, der overfaldt gymnasieeleverne. Han havde dog ifølge vidnerne ikke deltaget i overfaldet og blev derfor ikke sigtet for vold. Til gengæld havde han en hund i bilen, og da hunden ifølge Østjyllands Politi formentlig er en ulovlig race, blev den beslaglagt.

Senere så en patrulje en 19-årig mand på Gudrunsvej i Gellerup, der passede på signalementet af en af de to voldelige mænd. Da betjentene nærmede sig, kastede han en genstand over et hegn. Det viste sig at være en peberspray, og den unge mand blev anholdt og sigtet for grov vold.

Østjyllands Politi oplyser, at man har en god idé om, hvem den anden voldsmand er.

Ingen af gymnasieeleverne kom umiddelbart alvorligt til skade ved overfaldet i Mindeparken. De to, der fik peberspray, måtte dog skylle øjnene i længere tid.

jr

Publiceret 14 June 2019 10:23