Foto: Øxenholt Foto

Politi og militær til stede i Aarhus V:

Håndgranat fundet på taget af Fakta

Militærets ammunitionsrydningstjeneste har torsdag været på Kappelvænget i Aarhus V, hvor der under renoveringsarbejdet på taget af Fakta er blevet fundet en håndgranat

Af
Jonas Wrede Hansen

En håndgranat er torsdag eftermiddag blevet fundet på taget af den Fakta-butik, der ligger på Kappelvænget i det vestlige Aarhus. Det bekræfter vagtchef Michael Ørum fra Østjyllands Politi over for Lokalavisen Aarhus.

Bygningens tag er i øjeblikket i gang med at blive renoveret, og det var under det arbejde, at håndgranaten blev fundet. Politiet blev i første omgang tilkaldt for at passe på håndgranaten, indtil militæret ankom til stedet med deres ammunitionsrydningstjeneste, som også kaldes for EOD.

Foto: Øxenholt Foto.

"Den blev fundet under noget tagpap. Militæret er vist færdige på stedet, og vi efterforsker sagen," fortæller Michael Ørum, der oplyser, at politiet fik anmeldelen klokken 13.32.

Der har ikke umiddelbart været uroligheder i området, men stedet blev dog afspærret, indtil militærets ammunitionsryddere var færdige med at fjerne håndgranaten.

Publiceret 13 June 2019 16:54