Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Løgnagtig kvinde kørte på øl og hash

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 26-årig kvinde endte med seks sigtelser, da hun natten til torsdag kl. 2.25 blev standset af politiet på Vesterbro Torv i Aarhus C. Kvinden virkede både påvirket af alkohol og narko, og hun erkendte da også at have drukket øl og røget hash. Efter at have visiteret kvinden fandt betjentene både en klump hash og en peberspray på hende.

Da kvinden blev anholdt og sigtet, blev hun bedt om at opgive sit personnummer, men i stedet for sit eget, gav hun en andens. Det opdagede patruljen dog, der fandt hendes rigtige personnummer, og efterfølgende kunne de se, at hun var frakendt kørekortet.

I alt endte med hun at blive sigtet for:

• Kørsel uden førerret

• Narkokørsel

• Spritkørsel

• Brud på våbenloven

• Besiddelse af euforiserende stoffer

• At opgive falsk navn til politiet

Kvinde fundet ved Domkirkepladsen

En borger ringede 112, da han onsdag morgen kl. 7.56 fandt en kvinde, der lå ukontaktbar bag en container tæt på Domkirkepladsen i Aarhus. Kvinden var påvirket af alkohol og havde svært ved at huske, hvad der var sket. Da det ikke kunne udelukkes, at der var sket en forbrydelse, spærrede Østjyllands Politi området af og undersøgte stedet grundigt bl.a. med hunde. Derfor var flere veje i nærheden afspærret længere tid.

Der blev ikke fundet mistænkelige spor, og der er p.t. intet, der tyder på, at der er sket en forbrydelse. Kvinden har det efter omstændighederne godt.

Fremstilling i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 10.30 en 24-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for trusler og grov vold mod en 21-årig kvinde. Syv andre personer sidder i forvejen varetægtsfængslet i sagen. Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere i sagen.

Opdatering: Manden blev varetægtsfængslet

Færdsel

Onsdag kl. 8.51 skete der et færdselsuheld på Aarhus Syd Motorvejen ved Hasselager. En 33-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil på den våde vej og ramte ind i et autoværn. Han kom umiddelbart ikke til skade ved uheldet.

Færdsel

Onsdag kl. 16.19 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Blegindvej i Solbjerg.

Indbrud i private hjem

• På Siøvænget i True ved Tilst begået lørdag d. 8/6 mellem kl. 13.00 og kl. 15.00

• På Casper Møllers Vej i Risskov begået mellem mandag d. 10/6 kl. 20.35 og onsdag d. 12/6 kl. 9.00

• På Trankærgårdsvej i Tranbjerg begået mellem tirsdag d. 28/5 kl. 6.00 og søndag d. 2/6 kl. 12.00

• På Klostergade i Aarhus C begået onsdag d. 12/6 mellem kl. 7.15 og kl. 10.25

Publiceret 13 June 2019 14:25