Buschauffør er kørt til behandling på sygehus efter påkørsel af ejendom.

Buschauffør er kørt til behandling på sygehus efter påkørsel af ejendom. Øxenholt Foto

Voldsomt uheld i Hammel: Bus kørte frontalt ind i boliger

Buschauffør kørt til behandling på universitetshospitalet i Skejby

Af
Jeppe Rafn

Torsdag morgen klokken 7.39 skete der et voldsomt færdselsuheld i Hammel, hvor en blå regionalbus kørte frontalt ind i en boligblok på tre etager.

Bussen kørte på Thorsvej og fortsatte lige ud i krydset ved Tilemannsvej, selvom der var rødt lys, og der holdt en bil foran bussen. Bussen kørte ind i bilen og fortsatte ind i boligblokken på den anden side af Tilemannsvej.

På billeder fra stedet kan man se en bunke mursten på jorden, og bussens front har fået et ordentligt tryk og smadret forruden.

Området er afspærret.

Området er afspærret. Øxenholt Foto

Østjyllands Politis pressemedarbejder Janni Lundager oplyste kort tid efter uheldet, at buschaufføren er kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital. Dagen derpå skrev politiet i døgnrapporten, at chaufføren var en 61-årig kvinde, der umiddelbart slap fra uheldet med mindre skader.

Der var en håndfuld passagerer i den blå regionalbus. Ingen af dem kom til skade, og der skete heller ikke noget med den 63-bilist, der holdt for rødt lys og blev påkørt bagfra af bussen.

Krydset var afspærret, mens en bilinspektør undersøgte uheldsstedet, og den delvist ødelagte boligblok blev tilset af en bygningskonstruktør, før beboerne kunne vende tilbage til deres lejligheder.

Østjyllands Politi har enndu ingen forklaring på, hvorfor chaufføren påkørte bilen, fortsatte overfor rødt lys og kørte ind i boligblokken. Politiet afventer bilinspektørens rapport, der skal kaste lys over uheldet og årsagen til det.

Øxenholt Foto

Artiklen er opdateret fredag klokken 14.23

Publiceret 06 June 2019 09:44