Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Hidsig og beruset mand truede folk med støtteben

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En dørmand ringede natten til onsdag kl. 03 til politiet, da han så en fuld og aggressiv mand gå rundt i Aarhus C og true tilfældige mennesker med et lille jernrør.

Signalementet på manden, der blandt var gået rundt på Åboulevarden, blev sendt rundt til patruljerne i området. På Immervad traf et par betjente en 27-årig mand, der svarede nøje til beskrivelsen. Den noget hidsige mand blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Da betjentene visiterede ham, fandt de støttebenet fra en cykel gemt i linningen på hans bukser. Han blev derfor også sigtet for brud på våbenloven.

De to sigtelser var åbenbart ikke nok for manden, der på vej ind på stationen, råbte mindre pæne gloser efter patruljen. Det kostede ham en sigtelse for at fornærme politiet.

Anholdt efter forsøg på indbrud

Østjyllands Politi fik onsdag morgen omkring kl. 06 en anmeldelse om, at en mand var ved at bryde ind på en adresse på Ny Banegårdsgade i Aarhus C. En patrulje blev med det samme sendt til stedet, og de fandt hurtigt en 21-årig mand, som blev anholdt og sigtet for forsøg på indbrud.

Færdsel

Tirsdag kl. 10.26 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Aarhus N. En 24-årig kvindelig bilist overså, at der var opstået kø og kørte op bag i en motorcykel ført af en 47-årig mand. Han slap umiddelbart fra sammenstødet uden alvorlige skader. Bilisten blev sigtet for ikke at holde nok afstand i trafikken.

Tirsdag kl. 11.54 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Lading ved Sabro. En 84-årig mandlig bilist for langt over i den modsatte vejbane, hvor han ramte ind i en bil ført af en 54-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Tirsdag kl. 15.35 skete der et færdselsuheld på Grenåvej i Risskov. En 46-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 77-årig mand, der efterfølgende ramte ind i en bil med en 55-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Tirsdag kl. 15.49 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Trige. En 19-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 59-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade ved uheldet.

Tirsdag kl. 16.33 skete der et færdselsuheld på Viborgvej ved Sabro. En 25-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 39-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 25-årige kvinde blev sigtet for ikke at holde nok afstand.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Jægergårdsgade i Aarhus C begået tirsdag d. 4/6 kl. 6.50

• På Tværskiftet i Beder begået mellem fredag d. 31/5 kl. 13.00 og lørdag d. 1/6 kl. 15.00

• På Maren Smeds Gyde i Aarhus C begået tirsdag d. 4/6 mellem kl. 4.00 og kl. 7.00

• På Rosenvangs Allé i Højbjerg begået mellem søndag d. 2/6 kl. 20.00 og tirsdag d. 4/6 kl. 20.30

Publiceret 05 June 2019 20:15