Arkivfoto

Politirapporten:

Aggressiv kvinde anholdt i tog på vej til Aarhus

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for det seneste døgn i Aarhus

En 27-årig kvinde blev tirsdag klokken 18.56 så voldsom og aggressiv i et tog på vej til Aarhus, at politiet blev tilkaldt. På banegården i Aarhus steg betjentene ind i toget, hvor de traf kvinden, der havde overfuset nogle passagerer og hevet fat i dem.

Kvinden var stadig hidsig og tydeligt beruset, og hun blev anholdt og sigtet for brud på jernbaneloven ved at lave uro i toget.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

55-årig anmeldte knytnæveslag

En 55-årig mand anmeldte tirsdag, at han klokken 17.55 var blevet slået af en anden mand på Langelandsgade i Aarhus. Den 55-årige forklarede, at den anden mand havde parkeret sin bil ulovligt foran den 55-åriges hjem. Det førte til en større diskussion mellem de to mænd og endte ifølge anmeldelsen med, at ejeren af bilen slog den 55-årige i ansigtet med en knytnæve. Herefter kørte han fra stedet igen. Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere.

Unge mænd ville ryge hash på legeplads

En kvik borger ringede til politiet, da han så en gruppe unge mænd på Borrevænget i Mårslet, der opførte sig mistænkeligt. En patrulje kørte forbi stedet, og da de steg ud af deres bil, kunne de høre stemmer fra en børnehaves legeplads i nærheden. Inde på legepladsen sad fire unge mænd, som alle blev visiteret. I en 18-årig mands lommer fandt betjentene fire poser med hash, som han erkendte, at han netop havde købt, for at han og vennerne kunne ryge det. Hashen blev beslaglagt, og den 18-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Butikstyv fik straksbøde for klingetyveri

En 34-årig mand blev tirsdag klokken 15.23 taget på fersk gerning i at stjæle en skæreklinge fra Bauhaus på Ringvej Syd i Viby. Medarbejderne kontaktede politiet, der kort efter kom til stedet. Da den 34-årige er udenlandsk statsborger, blev han anholdt og sigtet for tyveriet, som han erkendte. Han modtog en straksbøde, som skal betales med det samme.

Færdsel

Tirsdag kl. 12.10 blev en 17-årig mand anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, narkokørsel, narkobesiddelse og besiddelse af en kniv, da han blev standset i en bil på Silkeborgvej i Åbyhøj.

Tirsdag kl. 16.40 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst. En 47-årig kvindelig bilist kørte ind i et autoværn. Ifølge kvindens forklaring blev hun presset derud af en lastbil, der kørte tæt forbi hende. Hun slap umiddelbart fra uheldet uden skader.

Indbrud

På Damagervej i Viby begået mellem mandag den 20/5 kl. 15.00 og tirsdag den 21/5 kl. 10.45

På Rødlundvej i Lillering ved Harlev begået tirsdag d. 21/5 mellem kl. 11.00 og kl. 18.00

På Kornelvej i Harlv begået tirsdag d. 21/5 mellem kl. 11.30 og kl. 12.30

På Sydbakken i Harlev begået tirsdag d. 21/5 mellem kl. 12.30 og kl. 13.30

jwh

Publiceret 22 May 2019 18:00