Politiet har anholdt mand, der er mistænkt for at begå tre røverier.

Politiet har anholdt mand, der er mistænkt for at begå tre røverier. Foto: Lars Aarø

Tre gaderøverier i Aarhus: Mistænkt anholdt i butik

Politiet mener at have fundet frem til den person, der på godt et døgn har begået tre røverier ved en bank i Frederiks Allé

Af
Jeppe Rafn

Østjyllands Politi har lørdag eftermiddag anholdt en 33-årig mand, som i det seneste halvandet døgns tid menes at stå bag tre gaderøverier på det nøjagtigt samme sted i Aarhus.

Tre tilfældige personer er siden natten til fredag blevet passet op på hjørnet af Frederiks Allé og Jægergårdsgade og truet med en kniv til at hæve penge i Jutlander Bank.

Politiet fandt lørdag frem til, at det var den 33-årige mand, der havde begået de tre røverier. Han har dog ikke nogen fast adresse og var ikke på nogen af de adresser, politiet besøgte.

Det varede imidlertid ikke længe, før han gjorde opmærksom på sig selv ved at forsøge at begå butikstyveri i den nye Rema 1000 i Frederiks Allé, der ligger blot et par hundrede meter fra, hvor røverierne blev begået.

Lørdag klokken 13.18 fik politiet en anmeldelse om, at vagter tilbageholdt en agressiv butikstyv i Rema-butikken. En patrulje var hurtigt fremme og kunne se, at butikstyven var den 33-årige mand, som er mistænkt for røverierne, så han blev straks anholdt og sigtet.

Han vil efter alt at dømme blive fremstillet i retten med krav om varetægtsfængsling.

Ved det ene af røverierne deltog en anden gerningsmand, som Østjyllands Politi fortsat forsøger at finde frem til.

Publiceret 18 May 2019 14:37