Politirapporten:

Sovende mand i bil havde tyvekoster for 15.000 kroner bagagerummet

Politiet gjorde noget af et fund på et parkeringsområde i det nordlige Aarhus

Mandag ved midnatstid blev en patrulje opmærksom på en bil, der holdt med positionslyset tændt på et parkeringsområde ved Gøteborg Allé i Aarhus N, og betjentene besluttede sig for at se lidt nærmere på bilen. Inde i bilen sad der en sovende mand på førersædet og betjente kunne se, at der bagi bilen lå flere sorte affaldssække, der var dækket med et mørkt tæppe.

Patruljen vækkede den sovende mand på førersædet, og han identificerede sig som en 37-årig mand fra Randers. Han åbnede bilens bagagerum, og betjentene fik mulighed for at kigge nærmere på de sorte affaldssække, hvori der lå større mængder af ting, som politiet formoder er tyvekoster.

I poserne fandt betjentene blandt andet store mængder energidrikke, chokolade, kaffe, cider, tyggegummi og andre ting til en samlet værdi af op imod 15.000 kroner samt værktøj i form af en hammer, en knibtang og fire skruetrækkere.

Den 37-årige mand kunne ikke redegøre for, hvor de mange koster stammede fra. Han blev derfor anholdt og sigtet for tyveri fra i øjeblikket ukendt sted.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

Mandag klokken 07.55 skete der et færdselsuheld på Genvejen i Viby. En 28-årig mandlig bilist kom kørende på vejen, da en lastbil med hænger bagpå, ført af en 59-årig mand, overhalede venstre om. I forbindelse med overhalingen blev den 28-åriges bil ramt af skærmkanten fra lastbilens hænger. Det opdagede lastbilchaufføren tilsyneladende ikke og kørte derfor videre.

Den 28-årige mand kørte efter og fik standset lastbilen, så de to parter kunne udveksle oplysninger. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet.

Mandag klokken 10.37 skete der er færdselsuheld i krydset Paludan Müllers Vej/Chr. Richards Vej i Aarhus C. En 21-årig kvinde kom kørende ad Paludan Müllers Vej og holdt stille for at svinge til højre i krydset ved Chr. Richards Vej, da hendes bil blev påkørt bagfra af en anden bil, ført af en 60-årig mand, der skulle ligeud i krydset.

En 42-årig kvindelig passager i den forreste bil blev tilset i en ambulance, men var umiddelbart ikke kommet til skade. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet.

jwh

Publiceret 14 May 2019 13:15