Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

28-årig kørte narkokørsel i sin søsters bil

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus Kommune

En 28-årig mand var åbenbart ikke videre tilfreds med politiet, efter en patrulje mandag klokken 20.55 havde standset ham i en bil på Vejlbygade i Risskov. Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Da betjentene bad den 28-årige om at vise sit kørekort, meddelte han, at han ikke havde noget. Han blev derfor bedt om at komme ud af bilen. Det fik ham til at råbe diverse ukvemsord efter patruljen, der endte med at anholde ham og sigte ham for at køre uden førerret og for at fornærme politiet. Han virkede også påvirket af hash, hvilket et narkometer senere bekræftede. Han blev derfor også sigtet for narkokørsel.

En 20-årig ven på bagsædet fik en sigtelse for besiddelse af hash, da han sad med en joint i hånden. Den 28-åriges søster blev efterfølgende ringet op og sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort, fremgår det af døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

Vagt ledte politiet til vred mand

En opmærksom vagt hjalp politiet med at finde frem til en 39-årig mand, der natten til tirsdag kl. 00.25 skulle have truet en anden mand med kniv uden for en beværtning på Fiskergyde i Aarhus. Vagten forklarede, at en gæst havde henvendt sig til ham og fortalt om truslen, og da den 39-årige gik fra stedet, fulgte vagten efter, mens han ringede til politiet.

Den 39-årige satte sig på en bænk foran Magasin, hvor politiet traf ham. Da han var aggressiv og nægtede frivilligt at følge med betjentene, blev han anholdt med den fornødne magt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Færdsel

Mandag kl. 7.09 skete der et færdselsuheld på Langagervej i Ølsted ved Trige. En 24-årig lastbilchauffør svingede ind foran en 39-årig mand, der kom cyklende. Cyklisten kørte ind i lastbilen og væltede herefter ned på asfalten. Han blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen, men slap umiddelbart uden større skader. Lastbilchaufføren blev sigtet for at have forårsaget uheldet.

Mandag kl. 8.42 skete der et færdselsuheld i krydset Viby Ringvej/Tomsagervej i Åbyhøj. En 51-årig mandlig bilist foretog et højresving og ramte ind i en 37-årig kvindelig cyklist, som var på vej ligeud. Cyklisten slap umiddelbart uden større skader. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag kl. 10.40 skete der et færdselsuheld i krydset Nordre Strandvej/Ryvangs Alle i Risskov. En 25-årig mandlig bilist kørte ud i krydset foran en 50-årig mand, der kom kørende på motorcykel. Motorcyklisten ramte ind i bilen og blev efterfølgende kørt på skadestuen til tjek. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag kl. 16.32 skete der et færdselsuheld på Djurslandsmotorvejen ved Aarhus N. En 24-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 31-årig kvinde, der ramte ind i en bil med en 35-årig mand bag rattet. Den 24-årige mand og den 31-årige kvinde blev efterfølgende kørt på skadestuen. Ingen af dem kom umiddelbart alvorligt til skade.

Mandag kl. 18.22 skete der et færdselsuheld i krydset Søndre Ringgade/Ålborggade i Aarhus C. En 84-årig mandlig bilist svingede til venstre og ramte ind i en 39-årig mand, der kom cyklende lige ud. Cyklisten blev efterfølgende behandlet for mindre skader. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

jwh

Publiceret 30 April 2019 20:40