Modelfoto

Modelfoto Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: 16-årig gemte hash i underbukserne

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

16-årig gemte hash i underbukserne i visitationszone

En bil med flere unge mænd i blev natten til mandag kl. 00.20 standset af en patrulje på Hasle Ringvej i Aarhus N. Stedet ligger inden for visitationszonen, og betjentene besluttede at visitere alle mændene. Gemt i underbukserne på en 16-årig dreng fandt betjentene flere gram hash, som han blev sigtet for at besidde. De andre mænd havde ikke noget ulovligt på sig.

Ung mand havde narko i bilen og våben i hjemmet

En patrulje standsede søndag kl. 20.00 en bil på Hjortensgade i Aarhus med en 19-årig mand bag rattet. Da betjentene kom hen til bilen, fik de mistanke om, at den 19-årige havde narko på sig, og den mistanke blev bekræftet, da de visiterede ham. Den unge mand havde både hash og skunk på sig, og han blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narko. Fundet fik politiet til at ransage mandens lejlighed, og i den blev der fundet mere hash og skunk, anaboler, et knojern, en springkniv og en ”push-dagger. Alt blev beslaglagt, og den 19-årige blev udover besiddelse af narko også sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.

Færdsel

Natten til mandag kl. 1.26 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Aarhus C.

jr

Publiceret 29 April 2019 12:33