Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock BortN66 - stock.adobe.com

Politirapporten:

18-årig truet på livet med kniv på gymnasium

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Østjyllands Politi fik torsdag kl. 10.45 en anmeldelse om, at en 18-årige mand var blevet truet på livet af en ukendt person på Aarhus Gymnasium på Kileparken i Tilst.

Vedkommende havde truet den 18-årige med kniv, hvorefter de to personer var kommet op at slås, indtil nogle elever og lærere fra skolen brød ind og fik skilt dem ad.

Gerningsmanden gik herefter hen til en bil og kørte fra stedet.

Bilen blev kort efter fundet af en patrulje på en parkeringsplads på Torpevænget i Aarhus V, hvor to personer på 19 og 20 år blev anholdt og sigtet for trusler på livet.

Stjal varer fra børnebutik

Fredag kl. 15.44 blev en patrulje kaldt ud til baby- og børnebutikken Karrusella i Badstuegade i Aarhus C, hvor personalet havde tilbageholdt en butikstyv. Personalet i butikken havde observeret kvinden, der havde udvist mistænkelig adfærd.

En medarbejder havde bemærket, at kvinden havde to indkøbsposer med sig, den ene fra Salling og den anden fra Karrusella, men der lå varer fra Karrusella i Salling-posen, hvilket undrede medarbejderen. Hun tog derfor kontakt til kvinden uden for butikken og fandt i Salling-posen fire af butikkens varer, som kvinden ikke havde betalt for. Politiet ankom til stedet og sigtede den 41-årige kvinde for butikstyveri, og varerne blev leveret tilbage til butikken.

Stjal 43 deodoranter

Østjyllands Politi blev torsdag kl. 17.28 kaldt ud til Bilka i Tilst, hvor personalet havde tilbageholdt en udenlandsk butikstyv. En medarbejder havde observeret manden, der stod og kiggede rundt, mens han puttede syv deodoranter ned i en kurv. Medarbejderen syntes manden virkede mistænkelig og holdt lidt øje med ham.

Da manden var nået op til selvbetjeningskassen så medarbejderen, at han nu gik med en pose, der var fyldt med noget. Manden gik igennem kasseområdet, og medarbejderen råbe ham an. Da han kiggede i posen så han, at den var fyldt med deodoranter, og han tilbageholdt derfor manden og tilkaldte politiet.

Da patruljen ankom til stedet blev den 48-årige rumænske mand anholdt og sigtet for butikstyveri af 43 deodoranter. Da manden er udenlandsk statsborger uden bopæl i Danmark fik han en straksbøde på 3.000 kroner.

Uro i nattelivet

Politiet fik natten til fredag kl. 02.00 en anmeldelse fra A-bar på Åboulevarden i Aarhus, hvor en mand opførte sig voldeligt og slog ud efter andre personer. Den 28-årige mand blev kort efter truffet ved Vinstuen i Fiskergyde, hvor han råbte efter dørmændene, der netop havde bortvist ham, og nægtede at forlade stedet. Patruljen forsøgte i flere omgange at få manden til at falde ned og forlade stedet, men uden held. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

En times tid senere var der uro foran Le Coq på Graven i Aarhus C, hvor en mand havde nikket en kvinde en skalle. De to parter havde haft en verbal uoverensstemmelser, der havde ført til, at den 27-årige mand havde nikket den 23-årige kvinde en skalle. Den 27-årige mand blev anholdt og sigtet for vold. Den 23-årige kvinde blev kørt til skadestuen for at blive tilset.

Brand i bil

Østjyllands Politi fik natten til fredag kl. 01.19 en anmeldelse om, at der var brand i en bil, der holdt parkeret på en parkeringsplads på Fuglesangs Allé i Aarhus V. Brandvæsnet kom hurtigt til stedet og fik slukket ilden, men bilen udbrændte og der kom også brandskader på de to biler, der holdt parkeret på hver side af den brændende bil. Årsagen til branden er endnu ukendt.

Færdsel

Torsdag kl. 07.40 skete der et færdselsuheld på Skanderborgvej i Aarhus C. En 20-årig mandlig bilist påkørte en anden bil, ført af en 30-årig mand, en lastbil, og derefter en lygtepæl. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved uheldet.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Aarhus

På Nyholmsvej i Risskov begået mellem fredag den 12/4 kl. 16.00 og tirsdag den 23/4 kl. 13.00

På Staghøjvej i Hasle, Aarhus V begået mellem fredag den 19/4 kl. 18.00 og onsdag den 24/4 kl. 14.30

Publiceret 26 April 2019 17:53