Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock nat2851terry - stock.adobe.com

Politirapporten:

54-årig slagsbror røg i detentionen

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Østjyllands Politi blev onsdag kl. 21.20 kaldt til et slagsmål på Thorvaldsensgade i Aarhus C, hvor to mænd var røget i totterne på hinanden.

Den ene af parterne, en 54-årig mand, ville ikke efterkomme politiets anvisninger og blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

I forbindelse med anholdelsen forsøgte han at vride og skubbe sig fri, hvorfor han også blev sigtet for at modsætte sig anholdelse. Efterfølgende kaldte han betjentene for skældsord, så han fik også en sigtelse for fornærmelig tiltale mod polititjenestemænd.

Narko, halskniv og peberspray i bilen

En patrulje blev natten til torsdag kl. 00.32 opmærksomme på en bil, der holdt ved Vesterbro Torv i Aarhus C. Patruljen tog kontakt til en 38-årig mand, der sad på forsædet. Han blev under visitation fundet i besiddelse af lidt heroin og havde desuden en halskniv om halsen. Han blev derfor sigtet for narkobesiddelse og for overtrædelse af knivloven. Ved ransagningen af bilen blev der desuden fundet en peberspray i midterkonsollen, og den 38-årige mand blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Stjal køleskabsmagnet i 7-Eleven

Østjyllands Politi fik onsdag kl. 22.50 en anmeldelse fra 7-Eleven på Immervad i Aarhus C, hvor personalet havde tilbageholdt en voldsom butikstyv. En medarbejder i butikken havde observeret manden, der virkede mistænkelig og var i færd med at tage en køleskabsmagnet fra butikken, og medarbejderen foretog derfor en civil anholdelse af ham. Da politiet kom frem, blev den 25-årige mand anholdt og sigtet for butikstyveri.

Færdsel

Onsdag kl. 14.11 kørte en rendegraver under broen ved Spanien, hvilket betød at en hydraulikslange kom i klemme under broen og sprang. Der skete ingen skader på hverken broen eller andre biler/bilister, men der kom en del olie ud på kørebanen, så vejen blev kortvarigt spærret, mens brandvæsnet spredte grus på stedet.

Onsdag kl. 16.34 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Brabrand. En 36-årig mandlig bilist kørte i nordgående retning, da en bil foran ham angiveligt uden grund foretog en hård opbremsning, hvorfor den 36-årige også bremser hård op. Bilen bagved, ført af en 53-årig mand, foretog også en hård opbremsning, men nåede ikke at bremse helt op og påkørte derfor den 36-åriges bil bagfra. Der skete kun mindre materiel skade på bilerne, og vedkommende, der i første omgang foretog den pludselige opbremsning, var kørt fra stedet.

En 26-årig mand blev onsdag kl. 19.20 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Lottesvej i Brabrand.

Onsdag kl. 22.51 skete der et færdselsuheld på Rymarken i Aarhus V. En 41-årig mand blev påkørt bagfra af en bil, hvorefter føreren af bilen stak af. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet.

Publiceret 25 April 2019 19:19