Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

Politirapporten:

Meget nærgående tyve fik tiltusket sig mobil og kort fra tankkunde

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 65-årig mand blev natten til onsdag kl. 03.23 udsat for et tricktyveri ved Circle K på Silkeborgvej i Aarhus C. Her blev han kontaktet af en ukendt mand, der spurgte, om han ville have en øl, hvilket han takkede nej til. Så spurgte manden om han ville have en sodavand, hvilket den 65-årige også takkede nej til.

Herefter begyndte manden et gå rundt om den 65-årige og sige en masse utydelige ting, hvorefter han gik helt tæt på den 65-årige og begyndte at rode i hans lommer. Den 65-årige fik skubbet manden væk, og han forlod herefter stedet. Efterfølgende fandt den 65-årige ud af, at hans telefon og kreditkort var blevet stjålet fra brystlommen i hans jakke.

Gerningsmanden beskrives som:

  Arabisk af udseende

  Ca. 40 år gammel

  Ca. 175 cm høj

  Lugtede kraftigt af alkohol

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Sliktyve tilbageholdt

Østjyllands Politi blev tirsdag kl. 19.10 kaldt ud til Fakta på Silkeborgvej i Åbyhøj, hvor nogle drenge var blevet taget i at sjæle slik. Personalet havde forsøgt at tilbageholde drengene, men det var kun lykkedes at få fat i den ene af dem, mens de tre andre var løbet fra stedet. De var dog kort efter kommet retur igen, og der var nu opstået en dårlig stemning.

Da politiet kom frem tog de kontakt til de tre drenge, der stod i butikken og bad dem følge med ind i baglokalet. Det fik én af drengene på 16 år til at opføre sig aggressivt overfor patruljen, og han blev derfor anholdt og sigtet for ordensbekendtgørelsen.

To af drengene på 15 og 16 år blev sigtet for butikstyveri. De to øvrige drenge var begge 14 år og altså under den kriminelle lavalder. Der blev taget kontakt til forældrene til de fire drenge og til kommunen.

Foto: Øxenholt Foto

Foto: Øxenholt Foto

Brand i lejlighed

Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 14.20 en anmeldelse om, at der var opstået brand i et køkken i en lejlighed på Skanderborgvej i Aarhus C. Branden medførte en kraftig røgudvikling, og Skanderborgvej blev spærret i retning mod centrum, mens slukningsarbejdet stod på. Branden var opstået i køkkenet i en lejlighed på andet sal, men årsagen til branden kendes endnu ikke. Lejlighedens beboere samt overboen blev genhuset som følge af branden.

Færdsel

  Tirsdag kl. 07.50 skete der et færdselsuheld på Marselis Boulevard i Aarhus C. En ukendt bilist, der kørte i en hvid transporter varebil, kom kørende ud fra tunnelen på Marselis Boulevard og blinkede til højre mod Hans Broges Gade. I forbindelse med at bilisten drejede til højre ramte vedkommende en anden bil, ført af en 21-årig kvinde, der skulle videre ligeud ad Marselis Boulevard. Føreren af transporteren kørte herefter fra stedet uden at give sig til kende. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet.

  Tirsdag kl. 11.00 skete der et færdselsuheld på Randersvej i Trige. En 52-årig mandlig lastbilchauffør ville foretage et vognbaneskift og ramte i den forbindelse en bil ført af en 35-årig kvinde. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved sammenstødet, men den kvindelige bilist blev kørt til tjek på skadestuen.

  Tirsdag kl. 13.00 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en sort Audi A6 kørte meget hurtigt ad Skanderborgvej mod Viby Torv i Aarhus. Bilen blev kort efter standset ved Godsbanen, og føreren af bilen, en 27-årig mand, blev sigtet for kørsel uden førerret.

  Tirsdag kl. 15.40 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst. En 42-årig kvindelig bilist kom kørende med lav hastighed i nordgående retning, da hun i forbindelse med køkørsel ikke nåede at bremse, da den forankørende bil, ført af en 27-årig kvinde, bremsede. Der skete sammenstød mellem de to biler med mindre materiel skade til følge.

  Tirsdag kl. 16.14 skete der et færdselsuheld ved Spanien i Aarhus. En 29-årig kvindelig bilist påkørte med lav hastighed en bil, ført af en 41-årig kvinde, i forbindelse med langsom kørsel på stedet. Der skete kun mindre materielle skader ved sammenstødet.

  Tirsdag kl. 16.35 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Viby. En 76-årig mandlig bilist kørte ad motorvejen mod nord og holdt ikke den fornødne afstand til den forankørensen bil, hvilket betød, at han påkørte en anden bil, ført af en 42-årig mand, som herefter blev skubbet over i en tredje bil ført af en 49-årig mand. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet.

  En 30-årig mand blev tirsdag kl. 18.32 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Klokkervej i Aarhus V.

  En 18-årig mand blev tirsdag kl. 00.38 standset i sin bil på Skt. Pauls Kirkeplads i Aarhus C. Han blev skønnet påvirket af narkotika og blev derfor sigtet for narkokørsel. Da betjentene kiggede i hans bil fandt de lidt hash, en totenschlæger og en kniv. Den 18-årige blev derfor også sigtet for narkobesiddelse, overtrædelse af knivloven og overtrædelse af våbenloven.

  Natten til onsdag kl. 02.03 skete der et færdselsuheld på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. En bil, med en ukendt fører bag rattet, var forulykket i et lyskryds, men der var ingen personer at se på stedet. Bilisten havde påkørt en lysregulering med materielle skader til følge.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Aarhus:

På Byvangs Allé i Viby begået tirsdag den 23/4 mellem kl. 07.00 og kl. 16.19

Publiceret 24 April 2019 18:57