Foto: Øxenholt Foto

Få overblikket i kortet:

Flere brande fredag aften og i nat

Både politiet og brandvæsnet blev sent fredag aften og natten til lørdag kaldt udd til brande forskellige steder i Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

Det har endnu en gang været en aften og en nat, hvor politiet og brandvæsnet er blevet kaldt ud til brande, der tilsyneladende har været påsatte. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Dermed fortsætter brandene i flere uroplagede boligområder i Aarhus.

Først blev der fredag aften klokken 22.55 anmeldt om brand i to containere på Lottesvej i Brabrand. Blot omkring 25 minutter senere blev der klokken 23.21 anmeldt om brand i endnu en container. Denne gang var det på Karen Blixens Boulevard i Brabrand.

(Artiklen fortsætter under kortet)

Klokken 01.39 udbrændte en bil så på Musvågevej i det vestlige Aarhus. Bilen var formentlig antændt med brandbar væske på kølerhjelmen. Tre gerningsmænd undløbet fra stedet, fremgår det af døgnrapporten.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Øxenholt Foto

Klokken 04.09 blev der sat ild til tre containere ved Rosenhøj Vænge og Rosenhøj Alle. En bil, der stod tæt på containerne, blev brandskadet. I forbindelse med politietss og brandvæsnets tilstedeværelse blev der afskudt fyrværkeri. En sort BMW 1 serie blev set køre fra stedet i høj fart.

"Østjyllands Politi vil i dag og aftentimerne være tilstede med den mobile politistation i Rosenhøj og Brabrand," oplyser politiet i døgnrapporten.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Øxenholt Foto

Siden torsdag 11. april har der været flere påsatte brande og uroligheder i det vestlige Aarhus efter lukningen af et tilholdssted for Trillegårdsbanden, der var placeret på Kapelvænget. Det virker tilsyndeladende som om, at de uroligheder fortsætter.

Publiceret 20 April 2019 13:30