Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

Politirapporten:

Mand stjal kattemad og truede personale med tæsk

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 22-årig mand endte med at blive anholdt og få en sigtelse for forsøg på røveri, da han torsdag klokken 19.23 var på besøg i Rema1000 på Nørre Allé i Aarhus C.

Et par medarbejdere så, at manden forsøgte at smugle nogle dåser kattemad ud af butikken uden af betale, og da de tilbageholdt ham, truede manden dem med tæsk, hvis de ikke slap ham.

De holdt dog fast, og politiet kom kort efter frem. Her anholdt de den 22-årige og sigtede ham for forsøg på røveri. Derudover blev han også sigtet for tyveri, da det viste sig, at han tidligere på aftenen havde stjålet nogle øl fra samme butik.

25-årig anholdt efter slagsmål

En 25-årig mand blev natten til fredag klokken 02.10 anholdt, efter han havde været involveret i et slagsmål på en bar på Skt. Clemens Stræde i Aarhus. Dørmændene ringede til politiet, efter de havde set to personer slås på stedet. Det lykkedes dem at tilbageholde den 25-årige mand, indtil politiet kom frem. Den anden mand var umiddelbart ikke til at finde. Den 25-årige blev sigtet efter restaurationsloven.

Foto: Øxenholt Foto

Foto: Øxenholt Foto

Brand i tag i Risskov

Østjyllands Politi fik torsdag klokken 09.13 en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i et tag på en villa på Tornebakken i Risskov. Brandvæsnet fik slukket ilden, der havde nået at lave en del skader i husets loftsrum. Ingen personer kom til skade. Det er endnu uvist, hvordan branden opstod.

Færdsel

Torsdag kl. 8.57 skete der et færdselsuheld i krydset Langelandsgade/Kaserneboulevarden i Aarhus. En 42-årig kvindelig bilist ramte i krydset ind i en bil ført af en 23-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 42-årige bilist blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Torsdag kl. 9.11 skete der et færdselsuheld i krydset Vestre Strandallé/Ellebjergvej i Risskov. En 79-årig kvindelig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en 53-årig kvinde, der kom cyklende ligeud. Cyklisten slap umiddelbart med mindre skader – bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Torsdag kl. 14.01 skete der et færdselsuheld i krydset Axel Kiers Vej/Bjødstrupvej i Højbjerg. En 21-årig mandlig bilist ramte ind i en bil ført af en 52-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 21-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Torsdag kl. 14.05 skete der et færdselsuheld i krydset Hasle Ringvej/Viborgvej i Aarhus V. En 33-årig kvindelig bilist overså, at flere biler holdt stille i den tætte trafik og forårsagede et trafikuheld med tre andre bilister. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade.

Torsdag kl. 16.22 blev en 30-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Vesterbrogade i Aarhus C.

Torsdag kl. 16.37 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Trige. En 20-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 24-årig kvinde, der blev skubbet frem i en bil ført af en 33-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 20-årige kvinde blev sigtet for ikke at holde nok afstand.

Natten til fredag kl. 00.04 blev en 52-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel og for at køre uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Langfredparken i Sabro. Da det var tredje gang inden for tre år, han blev standset uden førerret, blev hans bil beslaglagt.

Natten til fredag kl. 3.14 blev an 23-årig mand anholdt og sigtet for narko- og spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Paludan-Müllers Vej i Aarhus N.

Publiceret 12 April 2019 17:46