Butik i Hasselager voldsomt skadet efter brand i nat

Brand i Cafe Road House i nat

Af
Jeppe Rafn

Østjyllands Brandvæsen blev i nat lige omkring klokken 2 kaldt ud til en brand i Cafe Road House på Hovedvejen i Hasselager.

"Der var tæt ild i den ene ende af butikken, som er ret stor og åben," fortæller Østjyllands Brandvæsens indsatsleder Sune Andersen.

Cafe Road House ligger få kilometer fra Aarhus Syd brandstationen på Søren Nymarks Vej i Højbjerg, hvorfra brandvæsnet hurtigt rykkede ud og derfor hurtigt nåede frem.

Foto: Byrd/Rasmus Laurvig

"Vi kører inden for et minut, og det gør en stor forskel. Vi får sendt røgdykkere ind i butikken og ret hurtigt slukket branden, som ikke nåede taget" siger indsatslederen, som rykkede ud iindsatslederbilen sammen med en sprøjtevogn, tankvogn og stigevogn.

Til trods for den hurtige indsats fra brandvæsnets side tog caféen kraftig skade af branden.

"Alt inventaret i et område af butikken er brændt, og resten er sodskadet," fortæller indsatslederen.

Foto: Byrd/Rasmus Laurvig

Østjyllands Politi oplyser i døgnrapporten, at et vidne i forbindelse med branden så en person løbe hen til en hvid kassevogn, der holdt parkeret delvist på fortorvet på den anden side af gaden. Personen satte sig ind i kassevognen, der kørte hurtigt væk.

Politiet vil gerne i kontakt med personerne i kassevognen for at høre, hvad de lavede på stedet. Eventuelle andre vidner eller personer med oplysninger om branden kan kontakte politiet på telefon 114.

Østjyllands Politi har endnu ikke lavet brandundersøgelse og kender derfor ikke brandårsagen.

Foto: Byrd/Rasmus Laurvig

Publiceret 10 April 2019 07:54