Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Narkobilist forsøgte at stikke af fra politiet

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 22-årig mand havde åbenbart ikke lyst til at tale med politiet, da en patruljebil torsdag klokken 20.30 ville standse hans bil på Silkeborgvej i Brabrand.

Den unge bilist reagerede i stedet ved at sætte farten op og køre ind ad forskellige mindre veje for at ryste politiet af sig.

På Avnbøgevej fik patruljen dog fat i fører og bil, og den 22-årige blev anholdt og sigtet for at ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Da han virkede påvirket, blev han også sigtet for narkokørsel, og manglende forsikring på bilen gav ham en tredje sigtelse.

19-årig mand gemte kniv i ventilationsanlæg

En 19-årig mand blev torsdag kl. 16.37 anholdt, da en patrulje traf ham i en bil på en p-plads på Janesvej i Brabrand. På sig havde han en pose med lidt hash, og da betjentene efterfølgende ransagede bilen, fandt de en halskniv og nogle piller gemt i ventilationsanlægget. Den 19-årige blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og for brud på knivloven.

Beruset 19-årig slog på politibil

En patruljebil der kørte rundt på Åboulevarden i Aarhus natten til fredag, fik kl. 00.51 en ret brutal hilsen fra en 19-årig mand, der var noget beruset. Den unge mand bankede hårdt en næve ned i patruljebilens køler og råbte af betjentene. Selv om den 19-årige bedyrede, at han bare ville sige ”hej” til politiet, blev han anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Færdsel

Torsdag kl. 8.33 skete der et færdselsuheld i krydset Vennelyst Boulevard/Nørrebrogade i Aarhus C. En 76-årig mandlig bilist svingede til højre i krydset og ramte ind i en 20-årig kvinde, der kom cyklende ligeud. Cyklisten slap umiddelbart uden større skader. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Torsdag kl. 17.13 skete der et færdselsuheld i krydset Oddervej/Vilhelmsborgvej i Beder. En 75-årig mandlig bilist svingede til venstre og ramte ind i en bil ført af en 58-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 75-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Fredag kl. 4.00 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Thorvaldsensgade i Aarhus C.

dp

Publiceret 05 April 2019 15:50