Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten: Politiet søger vidner til større slagsmål i Hasle

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Sent onsdag aften udbrød der angiveligt en større slåskamp mellem flere personer i krydset Åby Ringvej/Jernaldervej i Hasle.

Det var en borger, der ringede til ordensmagten og anmeldte slagsmålet klokken 21.53. Ifølge anmelderen var omkring otte personer involveret.

Da politiet kom frem, var der ingen personer på stedet. Betjentene fandt dog i en ulåst bil, der holdt med nøglen i, noget hash, som blev beslaglagt.

Østjyllands Politi hører gerne fra dig, hvis du har set eller har oplysninger om slagsmålet.

Politihund snusede sig frem til mand uden kørekort

En 25-årig mand forsøgte ved midnatstid natten til torsdag at flygte fra politiet, da en patrulje ville standse hans bil i Stavtrup.

Betjentene så manden køre i høj fart ad Ormslevvej, og da de satte efter for at foretage et tjek af bilisten, drejede han hurtigt ned ad Byvænget. Da betjentene kort efter drejede samme vej, så de bilen holde i siden af vejen uden nogen personer i.

De fik hurtigt tilkaldt en hundepatrulje, og politihunden fik straks færten af bilisten. Den førte betjentene hen til en adresse i nærheden, hvor de traf den 25-årige mand, der erkendte, at det var ham, der havde kørt bilen.

Han var flygtet, fordi han var frakendt kørekortet. Han blev sigtet på stedet, og det samme gjorde hans 24-årige kæreste, der havde overdraget sin bil til en person uden kørekort.

Færdsel

Onsdag klokken 08.15 skete der et færdselsuheld på Skanderborgvej i Viby. En 51-årig mandlig bilist svingede ind foran en 38-årig mand, der kom cyklende ligeud. Cyklisten ramte ind i bilen og faldt ned på asfalten. Han slap dog umiddelbart uden skader. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Onsdag klokken 12.20 blev en 59-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Oddervej i Højbjerg.

Torsdag klokken 02.25 blev en 34-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Nørreport i Aarhus C.

dp

Publiceret 04 April 2019 16:10