Ream 1000 i Risskov fik stjålet cigaretter for 50.000 kroner. En del af dem blev fundet kort efter tyveriet.

Ream 1000 i Risskov fik stjålet cigaretter for 50.000 kroner. En del af dem blev fundet kort efter tyveriet. Foto: Adobe Stock

Tyveri af cigaretter for 50.000 kroner i Rema i Risskov

To mænd gik ind på butikslager og stjal en stor mængde cigaretter

Af
Jeppe Rafn

To mænd slap tirsdag omkring klokken 18.47 afsted med cigaretter for 50.000 kroner fra Rema 1000 i Smedegade i Risskov. Mændene var kommet ind i butikken og gik videre ind på butikslageret, hvor de tog de mange cigaretter og derefter løb ud af butikken. Butikstyvene fik angiveligt hjælp af to mænd, der ventede på dem i en sort Range Rover.

Kort efter fik politiet et tip om to mænd, der opførte sig mistænkeligt på Nordlandsvej i Risskov. Her fik en politihund færten af spor, som førte til et skur ved en industribygning på Nordlandsvej. I skuret stod der tre kasser med cigaretter, der stammede fra tyveriet, mens en fjerde kasse var tom. De fundne cigaretter blev leveret tilbage til Rema 1000.

I forbindelse med tyveriet tog en vaks person et billede af den sorte Range Rover, som tyvene angiveligt stak af i. Pressemedarbejder Lotte Fisker Jørgensen fra Østjyllands Politi oplyser, at man kan se bilens nummerplade på billedet, så politiet har et godt spor at gå efter i efterforskningen af tyveriet.

Publiceret 03 April 2019 14:33