Der skete udelukkende skader på bilen, da en mandlig bilist fredag aften kørte ind i et træ.

Der skete udelukkende skader på bilen, da en mandlig bilist fredag aften kørte ind i et træ. Foto: Øxenholt Foto

Politirapporten: Mandlig bilist kørte ind i et træ

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

Der skete fredag aften et færdselsuheld i det norldige Aarhus, hvor en mandlig bilist kørte ind i et træ. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Uheldet skete ved 22.30-tiden, hvor en 45-årig mand kom kørende i sin bil ad Dronning Margrethes Vej. I et forsøg på at undvige en fodgænger, kørte manden ind i et træ

Ifølge politiet skete der udelukkende skader på bilen.

Døgnet i øvrigt

Fredag cirka klokken 20.15 kørte en 19-årig mand i personbil, ad Skanderborgvej i Viby, hvor han ville foretage højresving ind ad Rosensvangs Alle. Han opdagede ikke en cyklist, der kom kørende ad Skanderborgvej i nordøstlig regning, hvilket bevirkede at cyklisten, en 26-årig mand, kørte ind i siden på personbilen.

Der skete ingen personskade.

En 54-årig mandlig bilist førte fredag klokken 1425 personbil ad Næringen i Risskov, hvor han mistede herredømmet over bilen og kørte ind i et hus.

Der skete alene materiel skade.

Politiet braget fredag klokken 17.00 en personbil til standsning på Ekkodalen, Århus V. Føreren en 64-årig kvinde blev skønnet påvirket af spiritus, hvorfor hun blev medtaget til Politigården for udtagelse af blodprøve.

Fredag klokken 17.10 førte en 20-årig mand personbil ad Ormslevvej i Viby, uagtet han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand.

Lørdag klokken 01.50 blev en 32-årig mandlig bilist stoppet på Hejredalsvej i Brabrand. den 32-årige blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand.

En 50-årig kvinde førte fredag klokken 19.55 personbil ad Havkærvej i Tilst. Kvinden blev stoppet af politiet og det viste sig at hun ikke havde erhvervet kørekort.

Kvinden blev sigtet for kørsel uden førerret.

Fredag førte en 28-årig mand personbil ad Ryhavevej i Århus V, hvor han blev stoppet af politiet.

Politiet konstaterede at manden var frakendt førerretten, hvorfor han blev sigtet for dette.

jwh

Publiceret 30 March 2019 13:25