Kærestepar sigtet for falsk voldtægtsanmeldelse.

Kærestepar sigtet for falsk voldtægtsanmeldelse. Foto: Adobe Stock

Spurgte kvinde om hun var ok: Så meldte hun ham for voldtægtsforsøg

Kærestepar sigtet for falsk anmeldelse af voldtægtsforsøg

En 43-årig mand og en 26-årig kvinde er blevet sigtet for falsk anmeldelse af voldtægt. Kvinden ringede onsdag aften klokken 19.23 til politiet og anmeldte en 25-årig mand, som parret tilbageholdt i Park Allé i Aarhus.

Da politiet kom frem, forklarede de, at den 25-årige havde trukket kvinden om bag et busskur og trukket bukserne af hende. Kæresten kom dog til og fik forhindret voldtægten.

Den 25-årige havde en noget anden forklaring, og han havde optagelser på sin mobiltelefon, der underbyggede hans forklaring, oplyser Østjyllands Politi.

Han fortalte, at han mødte parret ved busstoppestedet, hvor de skændtes meget højlydt. Han spurgte derfor kvinden, om hun var ok, og det fik dem begge til at blive aggressive og true ham. På et tidspunkt spyttede kvinden ham i ansigtet, og det endte med, hun råbte, hun var blevet voldtaget.

Ud fra forklaringerne, vidneafhøringerne og optagelserne på mobiltelefonen blev den 26-årige kvinde og den 43-årige mand begge anholdt og sigtet for falsk anmeldelse.

Kvinden blev desuden sigtet for vold, fordi hun havde spyttet på den 25-årige mand.

jr

Publiceret 28 March 2019 00:00