Arkivfoto

Arkivfoto

Bandekonflikten fortsætter:

Mand ramt af flere skud i Viby

Østjyllands Politi fik i nat klokken 00.32 en anmeldelse om, at en 20-årig mand var blevet ramt af skud på Vilhelm Becks Vej i Viby

Den verserende bandekonflikt i Aarhus ser ud til at fortsætte. Natten til fredag blev en 20-årig mand ramt af flere skud i Viby. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Der blev straks sendt flere politipatruljer og en ambulance til stedet, der kunne konstatere, at den 20-årige mand var blevet ramt af flere skud og umiddelbart var i kritisk tilstand. Han blev kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital, og hans tilstand er nu stabil.

Østjyllands Politi har hele natten arbejdet på gerningsstedet, der i en længere periode har været spærret af fra Chr. X’ Vej til Rosenvangs Allé. Gerningsstedsundersøgelserne er nu tilendebragt, og alle afspærringer er ophævet igen.

Politiets efterforskning og afhøringer på stedet har afdækket, at gerningsmanden affyrede mindst tre skud, hvorefter de kørte fra stedet i en personbil, hvori der sad mindst én anden person. Bilen blev set køre fra stedet i høj fart i retning mod Rosenvangs Allé.

Vidner bedes kontakte politiet

Det er politiets vurdering, at skudepisoden relaterer sig til den igangværende bandekonflikt i Aarhus, oplyses det i pressemeddelelsen.

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der kan have set eller hørt skyderierne på Vilhelm Becks Vej i nat, eller som i øvrigt kunne ligge inde med oplysninger om sagen, der kunne være relevante for politiet. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Østjyllands Politi kører i eftermiddag i tidsrummet fra klokken cirka 15.30 til klokken 18.00 den mobile politistation til området ved Vilhelm Becks Vej.

"Alle er velkomne til at komme forbi og få en snak med vores betjente," lyder det fra politiet.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at komme med yderligere oplysninger i sagen.

jwh

Publiceret 22 March 2019 08:42