Mænd med mudder på sko og bukser kom med søforklaring overfor politiet i nat.

Mænd med mudder på sko og bukser kom med søforklaring overfor politiet i nat. Foto: Adobe Stock

Indbrudstyve med mudder på tøjet kom med søforklaring: Vi har været til bowling

18-årige mænd anholdt i nat og sigtet for indbrud på byggeplads i Viby

En vaks borger kontaktede i nat klokken 00.59 Østjyllands Politi, da hun så to personer, der var ved at bryde ind i en skurvogn på en byggeplads på Nordbyvej i Viby.

Da politiet kom frem, stak de to personer af, selvom betjentene beordrede dem til at stoppe. De fygtede gennem mudder, over et hegn og ud over en fodboldbane. Betjentene satte efter til fods og rekvirerede en hundepatrulje til at assistere.

Kort efter kom to mørkklædte personer med mudder på sko og bukser gående mod hundepatruljen. De forklarede, at de blot havde været i bowlinghallen og havde skudt genvej gennem skolens område for at komme hjem, men at de til gengæld havde set tre personer løbe på grusvejen mellem boldbane og fodboldstadion i retning mod Jyllands-Posten.

Hunden kunne dog hurtigt afklare, oplyser Østjyllands Politi, at der ikke var nogen fært på stien, hvorfor det næppe passede, at der havde gået tre personer den vej.

Sålaftrykkene i mudderet passede på de sko de to mænd, der begge er 18 år, havde på, og de blev derfor begge anholdt og sigtet for indbrud.

jr

Publiceret 08 March 2019 13:28