Politiet beder om hjælp til at finde 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann.

Politiet beder om hjælp til at finde 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann. Privatfoto

Efterlysning: Hunde og helikopter søger efter nedtrykt mand

Mand fra Ebeltoft eftersøges på Djursland, hvor han senest gav lyd fra sig

Af
Jeppe Rafn

Østjyllands Politi beder om hjælp til at finde 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann, der har været forsvundet siden tidligt søndag morgen. Ifølge Ekstra Bladet udskrev han sig selv fra Randers Hospital.

Han bor i Ebeltoft og gav senest lyd fra sig søndag nat klokken 04.30, hvor han snakkede i telefon med sin far. På det tidspunkt befandt han sig omkring Virringmark vest for Fausing, der ligger mellem Assentoft og Auning på Djursland.

"Vi har en indikation af, at han er i nedtrykt tilstand. Da han snakkede med sin far, sagde han, han stod på en mark. Faren kørte selv rundt og ledte efter ham, og da han ikke fandt ham, ringede faren til politiet. Vi har ikke digitale spor siden søndag nat nat, så han kan i princippet være hvor som helst," siger pressemedarbejder Janni Lundager, Østjyllands Politi.

Politiet har søndag eftermiddag og aften uden held ledt efter Pavia Henrik Anton Hamann med både hunde og helikopter i området omkring Virringmark ved Fausing.

Eftersøgning genoptaget

Eftersøgningen er genoptaget mandag morgen, hvor der igen er sendt hundepatruljer ud i området omkring Fausing, og der er også rekvireret en helikopter til at hjælpe med eftersøgningen.

Pavia Henrik Anton Hamann er 47 år og af grønlandsk afstamning. Han er almindeligt bygget og har kareklippet sort/gråt hår.

Han er iført en lysegrå strikket bluse, blå jeans og gule ankelskindstøvler.

Østjyllands Politi opfordrer borgerne til at kigge efter Pavia Hamann - særligt i området omkring Fausing og Gl. Estrup. Har man oplysninger i sagen, eller har man set Pavia Hamann, bedes man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Publiceret 11 February 2019 10:20