Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: 22-årig mister sin bil efter gentagen ulovlig kørsel

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Sad igen bag rattet uden kørekort – denne gang kostede det bilen

En patrulje standsede mandag kl. 12.52 en bil på Randersvej i Aarhus i forbindelse med en rutinekontrol. Patruljen tog kontakt til bilens 22-årig mandlige fører og bad om at se hans kørekort, hvortil manden svarede, at han ikke havde noget kørekort. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Patruljen kunne i politiets systemer se, at det ikke var første gang, den 22-årige blev taget i at køre bil uden kørekort, det var sket mindst tre gange tidligere inden for de seneste tre år, og betjentene beslaglagde derfor bilen med henblik på konfiskation.

Urolig buspassager

Østjyllands Politi blev mandag kl. 12.15 kaldt til Klostertorvet i Aarhus, hvor en billetkontrollør i en af busserne havde lidt udfordringer med en passager. Den mandlige passager var blevet bedt om at vise billet, hvilket han havde gjort, men han var efterfølgende begyndt at filme buskontrollørerne, hvilket havde skabt noget uro i bussen. Han blev derfor bedt om at forlade bussen, hvilket han ikke ville, så det opstod tumult mellem ham og den ene kontrollør, hvorefter politiet blev tilkaldt. Da politiet kom frem blev den 32-årige mand kortvarigt anholdt for at få skabt ro på stedet, buskontrollørerne blev vejledt, og den 32-årige blev løsladt igen.

Færdsel

Mandag kl. 13.21 skete der et færdselsuheld i krydset Skanderborgvej/Rosenvangs Allé i Viby. En 32-årig kvindelig bilist kom kørende ad Skanderborgvej og skulle svinge til venstre ad Rosenvangs Allé, da hun påkørte en 35-årig kvindelig cyklist, der kom kørende i modsatte retning. Der skete umiddelbart ingen personskade ved sammenstødet.

Færdsel

Mandag kl. 14.07 skete der et færdselsuheld i krydset Skovvejen/Hjortsholmvej i Aarhus. En 40-årig kvindelig bilist svingede til venstre ind foran en bil, ført af en 67-årig mand, der kom kørende fra modsatte side og derfor ramte ind i kvindes bil. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet.

Færdsel

Mandag kl. 17.57 skete der et færdselsuheld på Vestre Ringgade i Aarhus. En 23-årig mandlig bilist og en 34-årig mandlig cyklist kom begge kørende ad Ringgaden mod syd, da bilisten i krydset ved Silkeborgvej ramte cyklisten, så han væltede. Der skete mindre materielle skader ved sammenstødet, og den 34-årige cyklist blev kørt til skadestuen for observation.

Færdsel

Mandag kl. 18.28 skete der et solouheld på Stillingvej ved Sabro. En 33-årig mand kørte en kassevogn med autotrailer bagpå ned ad en bakke, hvilket fik traileren til at slingre så voldsomt, at kassevognen endte på hovedet i grøften. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Færdsel

En 21-årig mand blev natten til tirsdag kl. 00.06 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Stjernepladsen i Aarhus.

Færdsel

En 22-årig mand blev natten til tirsdag kl. 03.40 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Aarhus V.

Indbrud i private hjem

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i Aarhus Kommune:

  På Illerupvej i Aarhus N begået torsdag den 10/1 mellem kl. 12.30 og kl. 13.30

  På Skæring Hedevej i Egå begået mellem lørdag den 12/1 kl. 15.00 og mandag den 14/1 kl. 13.45

  På Gudrunsvej i Brabrand begået mandag den 14/1 mellem kl. 08.00 og kl. 19.30

  På Vistoftparken i Sabro begået mandag den 14/1 mellem kl. 16.00 og kl. 19.55

  På Ertebjerg i Tilst begået mandag den 14/1 mellem kl. 14.00 og kl. 19.50

  På Tornebakken i Risskov begået mandag den 14/1 mellem kl. 19.30 og kl. 22.30

jr

Publiceret 15 January 2019 17:36