En mand bliver ført væk af politiet i en blå kedeldragt.

En mand bliver ført væk af politiet i en blå kedeldragt. Øxenholt Foto

Mand ramt af to skud: Gerningsmand flygtede med politiet efter sig

Mand anholdt og ført væk i politiets blå kedeldragt

Af
Jeppe Rafn

Østjyllands Politi er i øjeblikket til stede på Ravngårdsvej i Hadsten, hvor nogle uoverensstemmelser mellem flere personer kort efter middagstid førte til, at en 40-årig mand blev skudt to gange. Hans 42-årige nabo, der kom til, blev slået med våbnet.

Gerningsmanden flygtede i sin bil, der blev eftersat af politiet. Han blev anholdt kl. 13.16 i Porsevænget ved Hasselager. Adskillige politibiler med betjente bevæbnet med maskingeværer ankom til villakvarteret, der ligger mellem Hasselager og Tranbjerg.

Øxenholt Foto

Den anholdte er en 45-årig mand fra Hasselager. Han blev ført væk af politiet i en blå kedeldragt, han var blevet iført af politiet. På billeder fra Porsevænget kan man se politiet undersøge en sort varevogn.

Den sorte varevogn blev undersøgt af politiet.

Den sorte varevogn blev undersøgt af politiet. Øxenholt Foto

Den 40-årige mand, der blev ramt af skud, er kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital, hvor han er meldt uden for livsfare. Den 42-årige nabo er også kørt til behandling på skadestuen.

Parterne kender hinanden, og politiet er i øjeblikket i gang med at undersøge, hvad der er gået forud for skyderiet, og hvad motivet kan være. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Publiceret 05 January 2019 15:35